Treball QCI

Páginas: 3 (566 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2013

TEMA 6: PRESTACIONS I SERVEIS (l’Empresa ofereix al treballador)

6.1- INTRODUCCIÓ
Són com unes recompenses col·lectives, retribució indirecta, no és metàl·lica, però es pot entendre com uncomplement del salari. La política de salaris i la de prestació de serveis haurien d’anar una mica juntes.
El departament de relacions laborals és el que ha de procurar que dins l’empresa hi hagi un bonambient, bon clima... Un bon clima fa que un treballador tingui més motivació, satisfacció, més benestar, de tal manera que s’obté millor rendiment, més producció.
L’empresari és el que costeja totaixò, però és un benefici a llarg termini. Igualment el que ajuda és que els treballadors de l’empresa siguin més fidels i igualment atraus més treballadors de fora l’empresa, és a dir, atraus méscandidats.

Quines coses son? Instal·lacions, menjadors, àrees recreatives, possibilitats de descans, menjar gratis, gimnàs, servei de guarderies, horari flexible, cotxe de l’empresa, portàtil, dietes,mòbil, massatges, viatges d’empreses, plans de prestació, màquines de cafès, lots de nadal, formació, economats, ajuts en la formació, vestuaris, roba de treball, assegurances de vida, biblioteca,accions de l’empresa.
Normalment és voluntat de l’empresa per tal de millorar la situació laboral. A vegades són negociacions entre empresa i treballadors, a vegades ho demanen els treballadors i honegocien amb l’empresari.
Pocs cops són obligats, per llei, en cas de subsidi d’atur, salari indemnitzable en cas d’accident en moment donat, pagament a la seguretat social.
Les relacions entreempresa i treballador han de ser mínimament bones, no es pot oferir o no té massa sentit si no hi són. El departament de relacions laborals, dins del de RRHH, és qui ha d’estudiar a veure què pot oferirl’empresa i què pot interessar als treballadors que té l’empresa. (si es vol també es pot fer una enquesta per veure què interessa a la plantilla).

Pla de prestacions flexible o a la carta:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • QCIO
  • Qcio
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS