uf, va dir ell

Páginas: 2 (465 palabras) Publicado: 20 de abril de 2014
El protagonista del capítol Sobre la futilitat dels desitjos humans és un nàufrag que arriba a una illa deserta d’éssers humans però plena de recursos amb els que poder sobreviure. A la fi, quan creuque ha arribat la seua salvació per a tornar a la seua ciutat i la seua vida anterior, arriba a l’illa un vaixell ple de gent que fuig del frenesí del seu món actual.

Aquesta història m’ha agradatmolt, a més de ser prou entretinguda, té un final inesperat. Per altra banda, crec que és un bon reflex de la realitat i la nostra vida actual, des d’un punt de vista humorístic i creatiu, clar,perquè tots hem estat farts d’aquest món en un moment donat i hem desitjat fugir, en canvi, aquell que té el que nosaltres voldríem, no l’aprecia.

Noia del Mehari és una història molt creativa, pot serla que més, i a més amb un final prou inesperat que li dona eixe toc especial a la història. Tot comença de forma normal quan un xic i una xica amb un citroën mehari es coneixen, però quan van atindre sexe, el xic descobreix que els pits de la noia del mehari eren transparents on dintre havia tota una flora tropical i aquest es converteix en un papagai verd groc vermell dins dels seus pits.Llevat d’algun vocabulari una mica difícil, m’ha agradat molt aquesta història que mescla versemblança amb imaginació.

Undeworld és una història molt divertida, i a més de ser curta, l’acció esdesenvolupa molt ràpidament, en tan sols unes hores. L’argument és molt absurd i fa riure; es tracta de quatre xics que quan estan atracant un banc s’adonen de que es una carnisseria, i el banc és laporta del costat.



Després de les dues anteriors històries que eren una mica tristes, aquesta m’ha agradat i m’ha tret unes rialles

A dir veritat, La creació no es un capítol fàcil d’entendre,pel que he hagut de llegir-ho un parell de vegades. El vocabulari és prou difícil o més bé desconegut per a mi, però el crec que el més difícil és la història que es conta en sí, ja que és com una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • uf va dir ell
  • Uf, va dir ell
  • Uf, va dir ell
  • Uf va dir ell, Quim Monzó
  • El Que Diran
  • No lo dire
  • Dire
  • Diroes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS