un verano en louisiana resum

Páginas: 5 (1035 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013
UN VERANO EN LOUISIANA
L'estiu del 1957, Dani és una nena de 14 anys d'edat, qui segons el seu pare és "massa gran per ser autosuficient." Dani i la seva germana gran Maureen que anirà a la universitat a la tardor, són molt properes. Maureen ajuda la seva mare a cuidar de la seva germana menor, Missy, mentre que la seva mare, Abigail està embarassada de la seva quarta filla del Trant. Noobstant això, la Dani prefereix córrer a l'estany dels veïns per anar a nedar despullada . És aquí on coneix al seu nou veí, de 17 anys, Cort Foster. El Cort la fa fora del seu estany. Quan la Dani torna a casa, la seva mare li diu que ha d’anar a la dutxa, ja que un vell amic del senyor i la senyora Trant ve a sopar amb els seus fills.
La vella amiga dels Trant, la senyora Foster, s’acaba de quedarvídua i per això torna a viure a on vivia amb el seu marit avans de tenir els seus tres fills Court, Dennis i Rob. Quan la Dani s'adona que de qui es en Court, ells dos es desagraden, el Cort li diu a la Dani "nena petita". Després el pare de la Dani li diu que acompanyi al Cort a la ciutat, al supermercat, la Dani i el Cort van a la ciutat i al cotxe es comencen a portar bé ja que el Cortcondueix ràpid per fer-la riure. La Dani s'adona que s’ha enamorat del Court.
Mentrestant, Maureen va a una cita a un ball amb el seu novio Billy i els seus pares. El pare del Billy li diu coses a la Maureen, sobretot quan balla amb ella. La Maureen i el Billy s’envan del ball, i ella li ordena que la porti a casa. Però el Billy prefereix aparcar el seu cotxe i tenir relacions sexuals amb la Maureen.Ella s'enfada i trenca amb el Billy, perquè creu que "l'amor ha de ser bonic".
El dia següent, la Dani li demana un consell sobre com besar a la seva germana. La Maureen li ensenya a fer un petó i li fa una demostració a la seva mà. La Dani i el Court continuen anant a banyar-se durant el dia i es converteixen en amics molt propers. Un dia queden per anar a nedar a la nit ja que el Court té moltafeina durant el dia. La Dani s'escapa neda amb el Court, quan van a sortir de l’aigua s’estan a punt de fer un petó però el Cort empeny a la Dani i ella li demana que ha fet alament. El Court li pregunta si mai ha estat besada, la Dani menteix i diu que moltes vegades. Llavors el Court s’enfada i se’n va dient-li que es una nena petita i que no sap el que està fent. La Dani també se’n va perquèveu que s’acosta una tempesta. L’Abigail es desperta, veu que la Dani no està a la casa i surt corrents a buscar-la. Quan la Dani arriba a casa va corrents cap a la seva mare, i l’Abigali corre cap a la seva filla i s’entrebanca amb una arrel, aterrant sobre el seu estómac. El pare de la Dani porta a la mare a l’hospital i els metges li diuen que marxi a casa perquè la cosa no es més perillosadel que sembla. Quan el seu pare torna a casa pica a la Dani amb el cinturó.
L'endemà, el Court porta menjar a la casa dels Trant i li demana disculpes a la Dani per l'altra nit. Dani encara estava dolguda però després el Court li diu que encara vol ser el seu amic. Els dos continuen la seva amistat i van a nedar a l'estany, juguen a enfonsar-se i quan estan sortint de l’aigua el Court està a puntde fer-li un petó però aparta a la Dani de nou. Quan els dos s’acaben de canviar s’asseuen molt a prop i es fan un petó.
Quan la Dani ha arriba a casa el seu pare la veu molt enamorada i li demana que si de veritat li agrada el Court, ella diu que si i llavors el seu pare li diu que l’ha de portar més sovint a casa perquè el pugui conèixer més.
Quan el Court va a sopar a casa dels Trant veu ala Maureen, s’enamora molt d’ella i deixa a la Dani de banda.
La Dani va a l’hospital a veure a la seva mare que està donant a llum a la seva quarta filla, mentrestant el Court va a veure a la Maureen i es besen.
En els propers dies, la Dani va a buscar al Court però ell no li fa cas. Tota la família, a excepció de Maureen, visita a l’Abigail a l'hospital, el Court i la Maureen tenen la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen veraneando en zapallar
  • Las Bicicletas Son Para El Verano Resumen
  • resumen de sueños de una noche de verano
  • Resumen de una noche de verano
  • resumen del verano de potro
  • resumen emilia los cuatro enigmas del verano
  • Resumen climatologico tarija verano 2008
  • Resumen De La Obra Sueño De Una Noche De Verano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS