Uso del ordenador

Páginas: 2 (461 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2013
Per què l’ús de l’ordinador?
Ara actualment, l’ordinador és com una caixa d’eines, podem obrir-la i anar agafant l’eina que més ens convingui per realitzar una feina determinada. L’ordinador tédiferents parts d’utilització: El monitor, el teclat, els altaveus, la torre, el ratolí i la web cam que es pot tenir integrada a l’ordinador o a part, com també s’hi té la impressora, l’escàner,micròfon, etc...
L’ordinador el podem utilitzar per treballar, per divertir-nos o per comunicar-nos. Amb l’ordinador podem: crear noves redaccions, utilitzar diferents programes per poder treballar bé, fer“vídeo trucades” , jugar, llegir i moltes altres coses.
L’ordinador té coses molt bones, més que dolentes i són el que anomenem “avantatges” . Entre els avantatges hi ha que són ràpids i precisos.L’ordinador permet realitzar correccions o modificacions sense haver de començar el treball de nou a través del word o algun altre programa i també permet guardar tots els treballs per poder-los veure omodificar més endavant.
Mitjançant l’ús de l’ordinador pots tenir comunicació a través de les xarxes socials: facebook, twitter, Messenger, twenti, etc.. Pots buscar informació sobre qualsevol cosaconsultant les enciclopèdies virtuals : la viquipèdia, pàgines webs oficials... Un altre motiu per utilitzar-lo és que s’hi pot jugar tota mena de jocs gràcies a múltiples pàgines que han sigut creadesper això. L’ordinador és també una alternativa per poder escoltar música o buscar tota mena de vídeos
A part d’això , utilitzar tant l’ordinador t’ajuda a aprendre mecanografia, ja que arribes amemoritzar tot el teclat.
En l’ús de l’ordinador no tot són coses positives , sinó que també n’hi ha de dolentes que podríem anomenar “ desavantatges”. Entre les coses negatives tenim que ens pottreure molt de temps d’estudi, temps lliure i fins i tot, el més important que és ens pot allunyar de l’aprenentatge de la matèria.
Un altre inconvenient és que són aparells de treball molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • USO DE LOS ORDENADORES
  • El Uso Del Ordenador En La Etapa Infantil
  • Tema 2 Uso Del Ordenador
  • Proyecto De Ordenanza Por Uso De Cuatriciclos
  • Pcb y cops ordenanza que prohíbe su uso en pilar
  • Uso de tecnologías en la solución de EDL de orden superior
  • Uso elementos de ordenamiento territorial
  • Orden cronológico del uso de combustibles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS