valencia

Páginas: 3 (563 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2013
TEXT A
Esteve pertany al cos diplomatic de traductors des de fa deu anys es va incorporar al cos diplomatic de traductors despres de superar una oposicio que no va presentar a Esteve massadificultats al treball sempre s’havia trobat comode desde petit havia somiat viatjar a tots els paisos del mon i al tercer any ja gairebe havia conseguit viatjar a tots els paisos del mon per lo tant eltreball agradava a Esteve.
Tot i aixo el ser traductor diplomatic tenia un grave desaventage gairebe havia descartat tenir vida privada com era un autentic professional pero aço mai no havia preocupat aEsteve Dijous a les 15:35 h l’embaixador va rebre una solicitud firmada per Esteve A la solicitud s’anunciaba que per motius personals demanava a l’embaixador que eximira Esteve de acompanyarl’embaixador a la costa d’ivori en el viatge de l’endema quin desvergonyiment Com s’atreveix a dir a mi que per motius personals demana a mi que eximesca a ell d’acompanyar a mi a la costa d’ivori amb un diad’antelacio i divendres a les 8.30 h la expedisio diplomatica de l’organització de les nacions unides ix del aeroport amb una normalitat aparent. Dotze hores mes tard, Esteve es a casa amb la primera donade qui s’ha enamorat.
Conegue la dona en un jutjat una setmana abans del viatge i per una volta creia que demanar un permis per tenir una mica de vida privada despres de 10 anys d’impecables serveisera just. l’ambaixador no havia permes que Esteve tinguera el primer permis despres de 10 anys d’impecables serveis i ara pagava el fet de no haver permes que Esteve tinguera el primer permis despresde 10 anys d’impecables serveis.
A la clinica rayon a la mateixa hora un exambaixador mig boig rebia una implantacio de silicona urgent. Moments abans d’entrar al quirofan la seua secretaria 35 anysmenor que
ell comunicava a l’ambaixador que l’idili que mantenien havia acabat hauria pogut aguantar que enganyara a ella amb altres dones pero amb homens mai de la vida.
I a casa d’Esteve...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Valencia
  • valencia
  • Valencia
  • valencia
  • valencia
  • Valencià
  • Valencias
  • Valenciá

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS