valencia

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013
A Roma amb amor – Película Cinema en Valencià
Rafa Gisbert Vilanova, 2on Bat, Valencià Carmina

Títol A Roma amb amor
Any 2012
Duració 102 minuts
País Estats Units
DirectorWoody Allen
Guió Woody Allen
Música Diversos
Fotografia Darius Khondji
Actors Jesse Eisenberg, Ellen Page, Roberto Benigni, Woody Allen, Penélope Cruz, Alison Pill,Alessandro Tiberi, Alessandra Mastronardi, Alec Baldwin, Judy Davis, Flavio Parixentu, Carol Alt, David Pasquesi, Antonio Albanese, Lynn Swanson, Fabio Armiliato, Monica Nappo, Ornella Muti,Corrado Fortuna, Riccardo Scamarcio, Greta Gerwig
Productora Coproducció EEUU-España-Italia; Gravier Productions / Mediapro / Medusa Film
Gènere Comèdia. Romanç / Comèdia romàntica.Pel·lícula d'episodis
Sinopsis Quatre històries independents amb un escenari comú: la ciutat de Roma. En la primera, un matrimoni americà (Woody Allen i Judy Davis) viatja a itàlia per a conéixerla família del promés de la seua filla (Alison Pill). En la segona, un italià (Roberto Benigni) es fa famós sense motiu de la nit al dia. En la tercera, un arquitecte californià (AlecBaldwin) visita Roma amb els seus amics on coneix un estudiant (Jesse Eisenberg) i, en la quarta, una novençana (Alessandra Mastronardi) es perd en la capital, a la que ha anat a visitar elsfamiliars del seu marit (Alessandro Tiberi)

Crítica cinematogràfica

La pelicula de Woody Allen, A Roma amb amor és una obra que com altres produccions del consumat cineasta, ha cautivattant al públic com a la crítica, per la seua innovació en aquestos moments en que les noves idees al cinema són practicament inexistents. El món dels efectes especials, estan substituint el cinema deavants, i amb açò la sorpresa del públic fora de les explosions i de les técniques informatiques.
Per el que respecta a l'obra de Woody Allen, la majoria de les seues produccions són de tocs...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Valencia
  • valencia
  • Valencia
  • valencia
  • valencia
  • Valencià
  • Valencias
  • Valenciá

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS