Violrncia De Género

Páginas: 2 (405 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2013
VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La violència de gènere és el tipus de violència física o psicològica exercida contra dones de tot tipus d'edats. No obstant això, a causa de l'amplitud que abasten lesdiferents formes de violència ja que no tots els estudis s'enfoquen en les definicions, identitats i relacions de gènere, no tota la violència contra la dona pot identificar-se com violència de gènere. Elterme fa referència a aquell tipus de violència que soscava les seves arrels en les relacions i definicions de gènere dominants existents en una societat, pel que és habitual que hi hagi certa confusióal respecte.

Les persones en una societat civilitzada i moderna com l'actual ha d'actuar, com també la víctima ha de reconèixer com a tal, els maltractaments físics, sempre comencen amb elspsíquics, un maltractador psíquic acaba convertint-se en un maltractador físic. Per tant en cap cas s'ha de permetre la violència psíquica i per suposat la habitualitat en ella, ja que segurament aquestaviolència anirà creixent, fins a detonar.

Les dones víctimes de violència de gènere tenen dret a serveis socials d'atenció, d'emergència, de suport i acollida i de recuperació integral. L'organitzaciód'aquests serveis es durà a terme per part de les comunitats autònomes i les corporacions locals.

* Cas sobre violència de gènere

Els fets es van succeir en el domicili de la parella, quanl'home de 57 anys d'edat, ha matat a cops la seva dona amb un objecte contundent, probablement de ferro, que podria ser la pota d'un llit.

Va ser el propi detingut el que va cridar al lloc de laGuàrdia Civil confessant que havia comès un crim. Agents del Seprona i de la Policia Local es van traslladar al domicili de l'home i van comprovar la veracitat del seu relat. La dona, que presentava signesde mort violenta, va ser traslladada al centre mèdic de la localitat, però els facultatius no van poder fer per salvar la vida.

Opinió personal
Està clar que en una societat mitjanament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Genero
  • Genero
  • Genero
  • Generos
  • Generosidad
  • Generos
  • Genero
  • Generadores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS