Vocabulari Ret

Páginas: 3 (698 palabras) Publicado: 8 de marzo de 2015
Vocabulari R.E.T
1.Unitat de comandament:
2.Delegació de funcions: es la transferència de funcions, que es realitza entre una persona que ocupa un càrrec superior, a un inferior jeràrquic , per aque operi en un camp limitat, normalment amb un objectiu específic.
3.Comandaments intermedis: son els que ocupen una posició clau en el sistema de treball, perquè a ells, li corresponen planificar,executar y controlar als equips.
4.Sectors d’activitat: grup de sectors, que cada un realitza la seva activitat. Per exemple: Sanitat, serveis, economia...
5.Treball: activitat o dedicació querequereix un esforç físic o mental. Ofici o professió que realitza una persona a cambi d’un salari.
6.Negociació col·lectiva: es la negociació que es realitza entre els treballadors d’una empresa, normalment(encara que no sempre) per mitjà d’un sindicat, i la empresa o representants de empreses del sector.
7.Necessitat: es el sentiment de manca que experimenta un organisme i que activa el desig d’obtenirallò que li falta.
8.Frustració: sentiment desagradable que es produeix quan les expectatives d'una persona no es veuen satisfetes en no poder aconseguir el pretès.
9.Formació permanent: es laformació dedicada a ajudar als estudiants i treballadors, a especialitzar-los i actualitzar-los, al llarg de la seva vida, de forma que millorin la posició personal i familiar a l’hora de conservar eltreball.
10.Organització informal: es l'organització que emergeix espontània i naturalment entre les persones que ocupen posicions en l'organització formal a partir de les relacions que estableixen entresi com ocupants de càrrecs. Es forma a partir de les relacions d'amistat.
11.Comunicació assertiva: es la comunicació basada en el respecte per un mateix i per els demes. Implica poder expressar demanera clara, directa y honesta allò que considerem just per nosaltres i que obeeix al que sentim i desitgem realment.
12.Motivació laboral: Força que impulsa al individu a realitzar una activitat o a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vocabulario
  • Vocabulario
  • Vocabulario
  • vocabulario
  • Vocabulario
  • Vocabulario
  • Vocabulario
  • Vocabulario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS