WINTER'S BONE (trabajo)

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 15 de junio de 2013

WINTER’S BONE

1. Quines són les condicions de vida de la protagonista de la pel·lícula?
Les condicions de vida de la protagonista de la pel·lícula són pèssimes. Ella ha de cuidar de laseva mare que no esta bé del cap i els seus germans petits sense tenir diners i vivint en una casa petita i vella.
Sobreviuen de la caritat dels veïns que quan no tenen menjar perquè no han pogutcaçar cérvols o esquirols, els hi porten menjar.

2. Als Estats Units existeix una classe social anomenada “White trash”, que és la que retrata al film. Pots explicar quines són lescaracterístiques d’aquesta classe social?

La característica principal d’aquesta classe social és la pobresa, les persones que es podria dir que viuen en condicions pèssimes. Aquesta gent són d’una classesocial molt baixa, són gent que tenen casa però amb un peu al carrer.

3. La protagonista es veu obligada a ser una adulta malgrat sols té 17 anys. Què en penses d’aquesta situació?

Penso que ésmolt injust que una persona hagi de madurar d’aquesta manera i agafar una responsabilitat tan gran com la que té ella sent tan jove i, que a sobre no rebi cap mena d’ajuda externa, de part delgovern.

4. La protagonista es veu obligada a fer una cosa terrible. Què en penses del final de la pel·lícula i de les decisions que ha hagut de prendre?

Penso, que per molt responsable quesigui i encara que sigui molt madura per tenir 17 anys, el que li passa és massa gros per saber-ho portar ella sola, per tant, és normal que hagi pres les decisions que ha pres, ja que intenta sortirde la situació en la que es troba i, el que ha hagut de fer és molt dur per una persona tan jove, per tant, penso que les decisions que ha pres són decisions bastant madures igual que el que hahagut de fer al final de la pel·lícula, encara que, si hagués estat més gran hagués tingut les coses més clares i potser ho hagués fet d’una altra manera i, no hagués tingut tanta por....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bonos De Los Trabajadores
  • Bono Trabajador Activo
  • bono trabajo de la mujer
  • El trabajo pro bono
  • Trabajo Final Bono Liliana B
  • Trabajo de bonos
  • Trabajo de bonos
  • TRABAJO BONOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS