World Trade Center

Páginas: 21 (5169 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2012
Torres d'oficines

L'obertura del 7WTC el maig de 2006 va marcar una fita important en la remodelació del centre de Nova York que proporcionarà més de 10 milions de peus quadrats d'espai per a oficines i afegir sis lluents noves torres d'oficines corporatives, al Baix Manhattan.

1 World Trade Center
Amb les seves parets brillants de vidre i les antenes de cortina imponent, 1WTC s'elevaràuns simbòlics 1.776 peus cap al cel per esdevenir l'edifici més alt dels Estats Units. Dissenyat per David M. Childs de Skidmore, Owings & Merrill, la construcció de 2,6 milions de metres quadrats, inclourà espai per a oficines, una plataforma d'observació, restaurants de classe mundial, i la transmissió i les instal·lacions d'antenes.

2 World Trade Center
Una brillant manera de vitrallcristal·lina i la cimera en forma de diamant crearà un complement en negreta en l'horitzó de Nova York. Dissenyat per Foster & Partners, els 88 pisos del WTC serà el segon gratacel mes alt a Nova York. Situat a l'est de la proposta de centre d'arts escèniques i el nord del World Trade Center Hub de Transport, s'elevarà a 1.349 peus i es coronada per una antena de 80 peus.

3 World Trade Center
Serà eltercer edifici més alt del lloc. Dissenyat per Richard Rogers, de Rogers Stirk Harbour & Partners, la torre estarà situada al centre dels diferents edificis al voltant del monument.

4 del World Trade Center
La 4WTC (150 Greenwich Street) s'enfrontarà directament al World Trade Center Memorial Park des de l'oest. L'augment de 977 peus per Maki & Associates, la torre de 72 pisos està destinat aassumir una presència silenciosa, però digna, en el lloc.

7 World Trade Center
Acabat el maig de 2006, serveix com a vaixell insígnia per al lloc del World Trade Center, una pedra de toc de la qualitat i el disseny sostenible. La reconstrucció de 52 pisos, torre d'oficines de 1,7 milions de metres quadrats yeilds un directori que inclou arrendatari Silverstein Properties, la Corporació deMoody, WilmerHale, WestLB, Ameriprise Financial, i Mansueto Ventures, editor de Fast Company Inc i revistes. L'edifici es desenvolupa, propietat i gestionat per Silverstein Properties.






1WTC

Elevant-se per sobre de la ciutat a 1.776 metres, el 1WTC serà l'edifici més alt de EUA i una indeleble emblemàtic de Nova York. Dissenyat per David M. Childs de Skidmore, Owings & Merrill, laconstrucció de 2,6 milions de metres quadrats, inclourà espai per a oficines, una plataforma d'observació, restaurants de classe mundial, i la transmissió i les instal·lacions d'antenes.
Iniciat per Silverstein Properties a l'abril del 2006 i adquirida per l'Autoritat Portuària de Nova York i Nova Jersey, la construcció s'ha accelerat en l'últim any.
El hall d'entrada del públic expansiva escompletarà amb una sèrie de plantes tècniques, que comprèn el nivell bàsic de 1WTC. Per sobre d'aquesta base serà de 69 pisos d'oficines, incloses les dues plantes de televisió, pisos mecànics, i dos restaurants. A sobre d'això, hi haurà una coberta d'observació i una part de vidre i metall.

El disseny sostenible és un element fonamental del World Trade Center de desenvolupament, la integració de lesenergies renovables, la il·luminació natural interior, la reutilització de l'aigua de pluja, i runes de construcció i materials reciclats. Els concursos per sota del grau inclourà aproximadament 55.000 peus quadrats d'espai comercial i connectar-se a una extensa xarxa de transport.

Un del World Trade Center incorporarà avançades tècniques de seguretat, sistemes de vida, que excedeixen de NovaYork els requisits del codi de construcció. Des de la redundància estructural a prova de foc dens per filtres bioquímics, es crearà un nou estàndard per a edificis de gran alçada. Extra amples escales pressuritzades, còpies de seguretat múltiples en il·luminació d'emergència, i la protecció de concret per a tots els aspersors de garantir l'accés de bomber òptima. Les sortides estan dissenyades...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • World Trade Center
  • World Trade Center
  • world trade center (WTC)
  • World Trade Center
  • Bahrain World Trade Center
  • One World trade center
  • La caida del world trade center
  • World Trade Center Cronica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS