wqkdf

Páginas: 2 (289 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2013
Distingit Sr. Boi ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya
Distingit Sr. Francesc Bonet, Director General del SIM
Distingit Sr. Carles Llorens,director general de Cooperació al Desenvolupament
Distingit Sr. Josep Pujante, director de l’ Oficina de Relacions Internacionals i Cooperació.

Avui tinc l’honor dedirigir-me a vostès en representació de l’ Associació Sirio- Catalana per la llibertat i Democràcia, en un acte tan important per al poble sirià, el qual està molt agraïtal poble català i a la Generalitat de Catalunya, . Als que hem de donar les gràcies per aquest gest tan generós, ja que més que una donació d’ambulàncies, es tracta desalvar vides humanas.
Val a dir que Catalunya, tant pel que fa a la vessant pública com a la privada, segueix demostrant el seu lideratge com a país solidari i amicdels pobles necessitats.
Cal tenir present que aquest gest de la Sanitat Pública catalana en material mèdic i ambulàncies, contribuirà a ajudar Síria, terra malmesaactualmente pel terrible conflicte que està patint. A més corrobora la bona imatge de Catalunya arreu del món.
Hem de fer esment i recordar en aquest acte a les dones i elsnens sirians. Els drets dels quals són violats diàriamente, la seva dignitat negada i les seves veus no són escoltades. Per això, desitgem des d’aquí una propera ipròxima victòria.
Per finalitzar, volem agriar públicamente l’esforç i el recolzament de totes les persones i institucions que han fet possible que puguem estar avui aquíi alhora puguem rebre aquests vehicles sanitaris.
No sé com agriar les postres constants mostres de solidaritat i amistat vers el poble sirià.
Moltíssimes gràcies.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS