Xocolatines per nadal

Páginas: 4 (907 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
L'avaluació diagnòstica
D’acord amb la Llei orgànica d’educació (LOE) i amb el seu desenvolupament a Catalunya (decrets 142/2007 i 143/2007) i tal i com es preveu en les resolucions per al’organització i el funcionament dels centres, tots els centres han de fer una avaluació de diagnòstic, centrada en les competències bàsiques del currículum.

L’avaluació diagnòstica és una avaluació decaràcter orientador i formatiu per als centres. No determina, per tant, l’expedient acadèmic individual de l’alumnat.

L’avaluació diagnòstica ha de permetre avaluar l’assoliment de la competènciacomunicativa lingüística i de la competència matemàtica al final del cicle mitjà d’educació primària i del segon curs de l’ESO.

L’avaluació diagnòstica, conjuntament amb altres indicadors, ha de permetreals centres analitzar, valorar i reorientar, si cal, la pràctica docent dels primers cursos de cada etapa educativa per aconseguir la formació i els aprenentatges que estableix el currículum. Aquestaactuació en el camp de l’avaluació educativa ha d’esdevenir una eina útil per a l’avaluació formativa dels centres.

Per tal de proporcionar als centres un instrument homogeni de mesura, l’elaboracióde les proves i les pautes per a l’administració i la correcció són externes. Això no obstant, l’administració, la correcció i l’anàlisi de resultats de les proves són a càrrec dels equips docentsdels centres.

El curs 2012-2013 és el quart curs que s’aplica l’avaluació diagnòstica.
 


Cursos en què s'apliquen les proves
Les proves d'administren a l'alumnat de cinquè d'educació primàriai a l'alumnat de tercer d'ESO. D'aquesta manera s'assegura que en el moment de fer les proves, l'alumnat ha cursat íntegrament els aprenentatges previstos.
 


Dates d'aplicació
Les proves s’hand’aplicar entre els dies 15 i 26 d’octubre de 2012. Cada centre pot escollir els dies d’aplicació, segons les seves necessitats organitzatives.

El temps previst per a l’aplicació de cada un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nadal
  • Nadales
  • NADAL
  • Nadalad
  • Nadal
  • nadal
  • Nadal
  • Nadal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS