yese

Páginas: 2 (442 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2013
L'Estació Espacial Internacional és un projecte internacional per a construir i mantenir una estació espacial permanent en òrbita al voltant de la Terra.

Una estació espacial és una estructuraartificial dissenyada per a ser habitada a l'espai exterior, amb usos diversos. Es distingeix de les naus espacials tripulades perquè generalment no és un mitjà de transport, sinó un habitacle. Enconseqüència no sol tenir un sistema de propulsió ni elements d'aterratge, si bé pot tenir impulsors per corregir i mantenir l'òrbita desitjada.

Una sonda espacial és un dispositiu, nau espacialrobòtica, que s'envia a l'espai amb la finalitat d'estudiar planetes o satèl·lits del nostre Sistema Solar, recollir informació sobre un cometa o asteroide, o de l'espai interestatal

Un cometa és un cosceleste sòlid semblant als asteroides però amb diferent composició, i descriuen òrbites tan allargades, que aquells que rodegen el Sol, tornen al cap de molts anys, tants que fins i tot alguns nomésse'ls ha vist una única vegada. Junt amb els asteroides, planetes i els seus satèl·lits, formen part del Sistema Solar. Altres són destruïts per l'acció de la gravetat del Sol, a causa de la seuaxicoteta massa.

Un asteroide és un objecte sòlid, compost majoritàriament per roca i metalls, més petit que un planeta i que orbita al voltant del Sol. Un asteroide és un tipus de planeta menor, encaraque sovint ambdós termes s'utilitzen com a sinònims.

Un Meteorit és un cos celestí relativament gran que arriba a la atmosfera. En entrar en contacte amb l'atmosfera, la fricció de l'aire provoca queel cos s'escalfi, emetent llum i formant un meteor, bola de foc o estrella fugaç.

Un planeta és un cos sense llum pròpia que gira al voltant d'una estrella; que és abastament massiu per tenirforma esfèrica, o quasi esfèrica; i que és l'element principal dins la seva òrbita

Una galàxia és un ensems de milers de milions d'estels i de núvols de gas i pols. Tot indica que al centre de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yes Yes Yes
  • Yes Yes
  • Yesid
  • yesos
  • Yes Yo
  • El Yeso
  • Yese
  • yesos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS