L'esquelet de la balena

Páginas: 4 (856 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2014
1. Rutina

El protagonista i cent onze companys més estan internats en una escola on tot funciona per mitjà de màquines i tot esta programat, (per exemple, els professors són holografies). Però enaquest dia, al acabar les dutxes, un noi no pot sortir. Els altres trenquen el vidre de la porta perquè el noi (l'Antoni Vèria) pugui sortir. Ell es fa una ferida amb els vidres. Durant les classes licomença a sagnar la ferida, i al descans el protagonista truca per telèfon (la única manera de comunicar-se amb l'exterior) per comunicar que l'Antoni Vèria s'ha fet mal.

2. DescobrimentsL'endemà l'Antoni Vèria no és al seu llit. El protagonista i alguns companys més comencen a descobrir el funcionament de l'escola, i una nit decideixen entrar a la cuina pel lloc on hi entren els platsbruts i les sobres dels àpats. Allà dins descobreixen les màquines que controlen l'escola.

3. Al turó

Cada dia, els nois de l'escola, surten a córrer, i el protagonista, i en Ramon, es desvien delcircuit. Estan a dalt d'un turó, i en Ramon està pujat a un arbre per veure què hi ha a l'altra vall. Veu un edifici. De cop, el protagonista sent un soroll, hi ha algú que els ha seguit. Es posen aseguir aquesta persona, i al final l'atrapen. És una noia (la Júlia), que viu en l'escola que en Ramon ha vist abans. Queden amb ella el dia següent al mateix lloc.

4. La trobada

L'Antoni Vèriaha tornat. Els nois li fan moltes preguntes i volen saber on ha estat, què ha vist... en Jordi canvia l'horari del dia, i posa una sortida. Però plou. Igualment, el grup d'amics del protagonista(Jonàs), surten, i s'emporten a l'Antoni Vèria per preguntar-li tot el que volen saber. Es troben amb les noies (ara són set), i s'estan parlant amb elles una estona. Queden l'endemà a la mateixa hora.

5.Adults

Al matí següent, en Jonàs, al despertar-se, sent un soroll estrany, mira per la finestra i veu un helicòpter. Un home surt de l'helicòpter, entra a l'escola i en surt corrents. A l'aula...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'esquelet de la balena
  • Balenas
  • Les Balenes
  • Balena Azul
  • Les balenes
  • balenas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS