v De Vendetta

Páginas: 3 (655 palabras) Publicado: 14 de abril de 2012
V
de Vendetta

Alberto de Arévalo 4ºB

1.- Elabora un resum de la pel·lícula (15 línies )
En un futur proper Gran Bretanya és un país totalitari dirigit amb mà de ferro per la ultradretafeixista Norsefire i en un règim totalitari, que controla la població mitjançant els mètodes habituals (policial, propagandístic, etc) i altres tecnològics (càmeres, micròfons, etc). Una tarda, desprésdel toc de queda nocturn, la jove Evey és rescatada al mig del carrer per un misteriós emmascarat el nom és V. L'estrany personatge li explica quins són els seus plans per combatre la falta dellibertat. A partir d'aquest moment, les accions de V tindran com a objectiu fer esclatar una revolució contra el govern feixista a tot el país mentre paral · lelament es venja de les persones que li van ferun `` mounstruo''. V finalment convida als ciutadans a unir-se a ell al Parlament el 5 de novembre: el dia de Guy Fawkes. Quan Evey descobreix el passat sobre V, també descobreix la seva destinació, ies converteix en el seu lleial aliada per executar el pla que pretén retornar la llibertat i la justícia a una societat asfixiada per la crueltat i la corrupció en, la pel·lícula acaba quanaconsegueixen que exploti el parlament després de la mort de V.

2.- Què es commemora el 5 de novembre a Anglaterra?
L'any 1605 Guy Fawkes va ser descobert en un túnel sota el Parlament amb 36 barrils depólvora. En companyia d'altres conspiradors havia planificat el que més tard es coneixeria com "la conspiració de la pólvora" en reacció a la tirania del govern de Jacobo I. Fawkes i la resta desabotejadors van ser penjats, i el seu pla per enderrocar el govern mai va arribar a realitzar-se.

3.- Quines característiques dels governs totalitaris apareixen en aquesta pel·lícula?. Nomena-les, icomenta les escenes i diàlegs en les quals apareixen reflectides.
1 Governa un líder únic o un grup de privilegiats: el líder, creedy, la veu de Londres ... El pots observar que són Els Liders perque...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • V de Vendetta
  • V De Vendetta
  • V de vendetta
  • V de vendetta
  • V De Vendetta
  • v de vendetta
  • V de Vendetta
  • V de Vendetta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS