Datos De I D De Diferentes Pa Ses

Páginas: 3 (724 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015
Gràfic 1



Aquest gràfic ens mostra quins són els països de la OCDE que destinen més despesa en I+D en funció del PIB. Com podem veure el país amb una despesa més gran en funció del seu PIB esFinlandia, amb una taxa superior al 3% del seu PIB. El segon País amb més despesa es Japó el qual també supera el 3%, després el segueix Estats units amb una despesa ja inferior al 3% del seu PIB. Laresta de Països es situen entorn al 2%.

L'indicador avalua les inversions clau en I + D que donen suport a la futura competitivitat i que porten com a resultat un creixement del PIB.

La despesa en I +D representa un dels principals motors per al creixement econòmic en una economia basada en el coneixement. Com a tal, les tendències en l'indicador de despesa en I + D aporten indicacions clau pelque fa a la competitivitat i a la riquesa futura de la UE.

La despesa en Recerca i Desenvolupament resulta essencial per dur a terme la transició cap a una economia basada en el coneixement així comper millorar les tecnologies de producció i estimular el creixement.

Gràfic 2



Aquest gràfic ens mostra els països de la OCDE amb menys despesa en I+D en funció del seu PIB. Alguns d’aquests païsoscareixen de dades provisionals alguns anys. En la majoria d’aquests països la despesa no es superior al 1,5% del PIB, excepte Noruega i Estonia que a l’any 2000 només suposava un 0,6% i actualmente essuperior al 1,5%. L’evolució de la resta de països veiem que es similar ja que mostren una tendència ascendent lleugera.




Gràfic 3



Aquest gràfic ens mostra l’evolució de les despeses que téEspanya en I+D en funció del PIB. Com podem veure aquesta despesa ha anat augmentant lleugerament fins al any 2010 on representa un 1,4% del PIB. Durant els anys següents ha anat disminuint poc a poc.La despesa nacional bruta en investigació i desenvolupament total inclou: la despesa empresarial en I + D, la despesa d'educació superior en I + D, la despesa pública en I + D i la despesa del sector...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • A Diferencia De Otros Pa Ses Que Requieren Permisos Especiales
  • Pa Ses
  • Presentaci N Diferencias Entre Pa Ses
  • Pa ses BRICS
  • En muchos pa ses el
  • Pa Ses Machistas En El Mundo
  • Estereotipos entre pa ses infocom
  • Lista de los pa ses y sus capitales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS