GUINEU DEL DE DESERT

Páginas: 4 (965 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2015
GUINEU DEL DE DESERT
La guineu del desert també coneguts com fennecs, és un petit mamífer de la família dels cànids. Els fennecs, tot i que no són gaire comuns, es poden tenir com mascotes. Sónanimals petits i tenen unes grans orelles, tret que els caracteritza. El seu comportament pot arribar a ser similar al dels gossos, però fins que no estan socialitzats és necessari prendre precaucionssobretot per la facilitat que tenen de fugir si es senten “en perill”.

Característiques principals de les seves adaptacions:
La guineu del desert gràcies a les seves orelles fa que es puguin adaptar ala temperatura del desert. Les orelles li serveixen de sistema de ventilació i refrigeració de la sang.
Principalment gràcies a la funció de les seves aguts sentits que la guineu aconsegueixsobreviure. Al desert el menjar no és abundant per cap animal . I a més d'això , els enemics es troben molt a prop, explicant-se entre ells xacals i escurçons . Com defensa , el fénec cava túnels peramagar-se amb la seva família. El pelatge és un altre dels elements que disposa l' fénec per protegir-se. Durant les hores del dia la temperatura de l' aire és més gran que la del cos . A la nit , fa molt defred . En ambdós casos el pelatge actua com a aïllant , equilibrat la temperatura del cos .

Aquesta espècie de guineus es formen en grups petits , el que no és habitual en altres espècies , ja quela majoria són solitaris en la naturalesa . Es creu que ells tenen aquest comportament per estar més segurs a l'hora d'enfrontar amb els depredadors . Aquests animals no cacen en grups i obtenen elsseus aliments de forma individual .

Les guineus són capaços de viure en les planes , a les muntanyes , al desert ia les àrees urbanes i suburbanes . El fet és que són capaços de canviar els alimentsque mengen per viure al que aquest fàcilment disponible per a ells , això forma part de la notable adaptació que tenen.

No hi ha evidència que aquesta espècie estigui en perill d'extinció , però, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ECOSISTEMA DESERTICO
  • Acciones desertas
  • Desert words
  • Desert eagle
  • Acciones desertas
  • Mentalidad Desertica
  • Acciones desertas
  • Clima desertico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS