Pedro martínez de la rosa

Páginas: 4 (810 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2011
Nascut a Barcelona el 1971 en el si d'una família industrial dedicada a la fabricació d'esparadraps, de la Rosa, empès per l'afició familiar (el seu cosí, Albert Puig,[1] destacà en el motociclisme)i el temor dels seus pares sobre la perillositat de l'automobilisme, començà la seva carrera esportiva dirigint cotxes tot terreny teledirigits a l'edat de dotze anys, arribant a ser campió d'Espanyai d'Europa. El 1988 li arribà l'oportunitat de conduir un kart al campionat de Catalunya. L'any següent va entrar en el programa de formació de pilots professionals de la Federació Espanyolad'Automobilisme Racing for Spain, que el va possibilitar de proclamar-se campió d'Espanya de la Fórmula Fiat i la Fórmula Ford i fer alguns podis a la Fórmula Renault, tant a Espanya com al Regne Unit,arribant-se a proclamar campió d'Europa el 1992. Igualment, va participar en el programa oficial de desenvolupament de motors de Renault.

Més tard va competir en diferents proves automobilístiques delJapó, on va ser campió de Grans Turismes i de la Fórmula 3 abans d'arribar a la Fórmula Nippon, de la que fou campió el 1997. També va tenir l'oportunitat de disputar un Gran Premi de Fórmula 3000, el deMacau.

El 1998 passà a la Fórmula 1 conduint un Jordan com a pilot de proves i participant al programa de desenvolupament de motors d'Honda. La temporada següent, gràcies al patrocini de Repsol,fou contractat com a pilot oficial per Arrows, on romengué fins a la desaparició per motius econòmics de l'escuderia el 2000. Malgrat fos un equip poc competitiu, de la Rosa aconseguí ocasionalment unrendiment superior a alguns dels cotxes més competitius i, fins i tot, puntuar en tres curses (una el 1999 i dues el 2000), com la del seu debut al Gran Premi d'Austràlia, essent un dels pocs pilots enaconseguir-ho.

Més tard, després d'un breu pas per Prost com a pilot de proves després de la desfeta d'Arrows, passà per l'escuderia Jaguar, on estigué enfrontat amb el primer pilot de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pedro Pascasio Martinez
  • Pedro Martinez Pitcher Dominicano
  • caso zara Pedro Martinez
  • Francisco Martinez de la Rosa
  • Rosa PEDR S
  • historia de pedro delgado rosado
  • Pedro martinez
  • Martinez De La Rosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS