Take Home 2 Curs TS 2014 15

Páginas: 7 (1545 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2015
SOCIOLOGIA GENERAL- TREBALL SOCIAL
Take Home Paper 1
No hi ha una extensió mínima ni màxima però una llargària de quatre pàgines aproximadament es considera apropiada per a respondre totes les quatre preguntes. El Take Home ha de ser pujat al campus en les dates establertes
Recorda de citar qualsevol document que utilitzis. El plagi total o parcial és motiu de suspens.
EXERCICI
Abans de resindiqueu:
Nom i Cognom: kleidy Cervantes Leaños
__________________________________________________________________________







FRAGMENT:
Has d’obrir el document pdf. Adjunt : IFSW. Principios Rectores para Trabajadores Sociales de trabajo con otros para identificar y proteger a los niños contra todas las formas de abuso sexual .
Llegeix atentament el text adjunt i després respon a totesles preguntes: (cadascuna de les preguntes val 2punts)




1. La declaració que has llegit planteja una temàtica que cada vegada preocupa més als estats membres i a nivell internacional. Quina relació pots establir amb el que hem treballat a l’assignatura respecte a la Globalització. Relaciona també la teva resposta amb el concepte de Beck: “els riscos s’acumulen a baix i les riqueses a dalt”Es pot reconèixer les desigualtats que existeixen en la nostra societat, i les diferències que hi ha en les situacions d’un nombre de nens i joves que són víctimes d'abús sexual, i que la majoria dels casos son desapercebuts perquè no son escoltats, per part dels professional.

La majoria d’aquestes situacions succeeixen per les desigualtats d'oportunitats que pateixen els pares dels nensque estan exposats en aquesta problemàtica.

Aquesta desigualtat cada vegada esta creixen i la majoria de les persones solem marginar aquesta situació.

Per poder solucionar aquesta situació s’ha intentar conscienciar a la població perquè puguin prendre un paper actiu, i així poder ajudar a reduir aquestes desigualtats de les persones.

Segons Beck aquesta modernització de la nostrasocietat actual té molt rics, i el intenta platejar la desmonopolització del coneixement expert perquè ja no existeix una confiança amb les institucions.

Els treballadors socials han de reconèixer les formes d'abús sexual, i les institucions, que podem ajudar-los a protegir a aquests infants en risc.













2. La declaració no planteja massa solucions encara... però evidencia la importànciad’identificar mecanismes de prevenció. L’educació n’és un. Tot i que el text no en parla directament, podries relacionar “la via de la presó i la via de la universitat” amb el text llegit i la inclusió social?

Com bé ho diu el text la escola a vegades no contribueix a superar les trajectòries d’exclusió educativa, per que a vegades el fracàs escolar educatiu no identificant el problema deladolescent per així poder-ho ajudar millorar la seva qualitat educativa, o simplement son marginats pel sol fet de provenir d’un barri marginat i no li donen la oportunitat de superar-se, encara que tenen ganes de aprenentatge.

Els itineraris transformadors via de la universitat es L’arrel del problema que hi ha perquè les en les escoles gueto no ofereixen una educació de qualitat i nopreparen a l’alumnat per accedir sense dificultats a estudis superiors o al Mercat laboral a més que les Escoles que són atractives per les famílies i l’alumnat: Una escola amb qualitat educativa i sense conflictes.
Es per això que moltes vegades que alguns joves tenim que abandonar l’escola, per que no son comprès, per el professorat, i això implica que abandonem els estudis i es dediquin a lesdelinqüències.

3 Un dels temes que més apareixen en aquest text és el “d’espais segurs”, dit de forma diferent: “tolerància 0 a la violència”. Desenvolupa aquesta idea segons el que diu el text i segons el que hem vist a l’assignatura sobre socialització preventiva.
Bourdieu, al igual que Foucault, es refereixen al llarg de tota la seva obra, que la violència no violenta que modela l'acció i el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Enunciado y Plantilla Actividad 2 Curso 2014 15
  • One Direction: Take Me Home
  • Taken 2
  • CURSO BIOLOGIA MOLECULAR DE LA CELULA 2014 2
  • Take Home Exam
  • TS 2
  • Enunciado Y Plantilla Actividad 1 Curso 2014 15 1
  • Regular9 15 10 2014 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS