1956

Páginas: 3 (646 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2012
Try o ensyo (5 puntos): es la anotació més important y consisteix en apollar la pilota amb les mans, braços o pit en la zona de marca, que es la del adversari.
← Try penal o ensayo de castigo(5 puntos): Es quan l’altre equip va fent moltes infraccions, per intentar que l’altre no aconsegueixi un try.
← Drop goal o puntapié de botepronto (3 puntos): el drop o botepronto es una patadaque es realitza quan la pilota cau al terra i en el mateix temps que fa un bot li dons una patada. es un tipo de patada que se realiza dejando caer la pelota al suelo y
← Goal de un penal otransformación de un puntapié de castigo (3 puntos): quan hi ha infraccions graus, fan que hi hagui un penal, deixant a que el jugador que no ha fet la infracció fagi una patada en direcció als posters.← Conversión o transformación (2 puntos): quan aconsegueixes el try, l’equip que la aconseguit té dret a donar-li una patada al balón.
← El rugbi és un esport en el que tradicionalment s'hadonat gran importància als valors morals. Des de primerenca edat als jugadors de rugbi se'ls ensenyen una sèrie de qualitats positives, com són el companyerisme, l'honestedat, el respecte, ladisciplina, el sacrifici i l'altruisme. A diferència d'altres esports d'equip, en el rugbi els jugadors no solen discutir als àrbitres les seves decisions, ni intenten enganyar per treure partit de les sevesdecisions. Al final del partit els jugadors d'ambdós equips fan l'anomenat «tercer temps», en què beuen i mengen junts per invitació de l'equip local.


← Primer reglament oficial ca serredactat per la Rugby Football Union (RFU) el 1871. El va formar part del programa dels Jocs Olímpics d'estiu en quatre de les set primeres edicions, si bé ho va fer només en categoria masculina. L'esport vadebutar en els Jocs de París de 1900, encloent-se amb posterioritat en els Jocs de Londres de 1908, en els Jocs d'Anvers de 1920 i en els Jocs de París de 1924.
Poc després d'aquests últims,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1956
  • Situacion politica 1899-1956
  • Post Campaña 1956
  • Levantamiento Civico Peronista de 1956
  • Somoza garcia (1947-1956)
  • revolucion hungara 1956
  • PLAN EDER 1956
  • Sectores Antiperonistas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS