2000

Páginas: 2 (389 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
UN SOMI MOLT DOLÇ


A nit quan la lluna va eixir , en vaig llitar al meu llit i vaig voret una llum molt estranya . De sobte sense donar-me compte estava en altre lloc. Este lloc era molt estranyno hi havia ningú.
Tot el meu voltant estava fet de llepolies, en vaig ficar molt content perquè eren justament els que mes m´agradaven.
De prompte vaig escoltar un soroll molt gran, vaig anarcorregent i en vaig trobar amb un riu ple de xocolate . Dins del riu hi havia un tronc pera cruiar a l´altra part, en vas assentar al tronc i vaig començar a menjar xocolate sense parar. De repent vaigescoltar una veu molt aguda que arribava de darrere d'una llepolia, vaig anar a investigar i vaig descobrir uns hòmens molts xicotets que estaven canta'n una canço molt divertida. Sense donar-me compte,un d ´ells va vindre al meu costat i en va tocar el muscle. Es va ficar a parlar en un idioma molt rar. Amb senyes m'indique que pujara a una barca de caramelos que estava dins del riu. Tots varempujar ,els homens se posoren a remar fins a un bosc, on hi havien molts arbres de nuvols de caramelos. Al final del bosc hi havia una casa feta tota de xocolate i caramelos i varem arribar a la porta.Un dels homes va obrir la porta i dins hi havia una fabrica de xocolate on trevallaven molts Umpalumpes. Els Umpalumpes era el nom d´aquestos homes tan rars. En vaig posar a investigar i estaven femtots els llepolies que es venen en els tendes de la meua ciutat. De repent en vaig fer una pregunta: tots els llepolies que venen en les tendes provenen d´aqueste mon?. Cuand ja havia menjat moltesllepolies vaig eixir a fora de la casa i en vaig tornar a la barca, on estaven esperant-me els Umpalumpes. En vaig pujar ide repent va vindre un gran corrent de xocolate que ens porte fins a una cascadaon varem caure molt fort.
Piii, piii, piii sona el despertador vaig obrir els ulls i vaig mirar al meu voltat i no hi havia cap de xocolate,tan sols el meu llit ,era la meua habitació. Vaig...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 2000
  • Incoterms 2000
  • incoterms 2000
  • Control 2000
  • Incoterms 2000
  • 1900 a 2000
  • Turbina 2000
  • vision 2000

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS