Aaaaaaaa

Páginas: 3 (600 palabras) Publicado: 27 de enero de 2011
Wikispaces està a càrrec de Tangient LLC. En ordre alfabètic, estem Eric Ablett, Bellizzi Dominick, James Byers, Caleta Sara, Adam Frey, Guskin Debbie, Hanke Jeff, Koopmans Ryan, Newcomb, Julie iCarole Snitz.

Des de principis de 2005 ens hem dedicat a la construcció de més fàcil del món per utilitzar el servei de wiki, escoltant de prop la comunitat Wikispaces cada vegada més gran. Aramilions d'acollida dels wikis per més de cinc milions de persones i compten amb productes dissenyats per als més petits el aula i les corporacions més grans del món i les institucions.

Envia'ns una notaqualsevol moment a help@wikispaces.com o registra't en la nostra àrea de discussió principal. Benvingut, i esperem escoltar de vostè.

Què és important per a nosaltres?

Simplicitat

Som fermscreients que els wikis poden ser una eina revolucionària per a la construcció de comunitats. Però la majoria dels wikis són molt enginyeria enfocada: difícil d'usar, enterrat sota les interfíciesd'usuari ocupat, ple de característiques només un geek podria estimar. Wikispaces és el nostre intent de construir un wiki que és fàcil d'usar i fàcil d'adoptar per a tot tipus de públic. Hem mantingut lasimple eina per tu per centrar-se en la creació de continguts, parlar amb altres membres, i el creixement de la seva comunitat.

Comunitat

La majoria de les eines que existeixen per publicarcontinguts a Internet són un-a-molts (per exemple, llocs web personals, blocs, llocs de notícies) o de curta durada (fòrums i taulers de missatges, preguntes freqüents, etc.) Wikispaces dóna als grups lallibertat de publicar les pàgines que són de llarga durada, actualitzada periòdicament, i construït per molts contribuents. Et donem l'espai per publicar i discutir el contingut, sense que s'enredinels dos junts.

Obertura

Wikispaces està dissenyat per treballar en qualsevol lloc ia qualsevol hora. Tot el que necessites és un navegador web i una connexió a Internet. Els membres poden crear...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aaaaaaaa
  • Aaaaaaaa
  • Aaaaaaaa
  • aaaaaaaa
  • Aaaaaaaa
  • Aaaaaaaa
  • aaaaaaaa
  • Aaaaaaaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS