aaaaaaaaa

Páginas: 2 (410 palabras) Publicado: 5 de junio de 2013
Els transplantaments
Un transplantament és quan s’implanta un òrgan o teixit del donant al receptor.
Avui dia els transplantaments és un dels mètodes de la mèdics que ofereix recursos per curarmalalties.
El transplantament de teixits és el més comú, no mor ningú.
Els transplantaments és fan en casos en què els medicaments ja no poden ser utilitzats per curar la malaltia. Quan ens trobem ensituacions desesperades, en el qual la mort juga el paper principal, ens aferrem a qualsevol solució mentre obtinguem salvació.
No tothom qui espera un òrgan se’l donen, hi ha una llarga llista degent en espera, per això és donen casos de turisme de transplantaments com a última opció. Els donants són gent pobre, aquestes persones no tenen recursos, algunes ho fan conscientment per guanyardiners, i ho decideixen així, però hi ha gent que ho fan contra la seva voluntat, que els agafen i els maten com si fossin conills sense importar res més que els diners, és tracten a les persones com sifos mercaderia sense cap valor i la gent rica és qui demana aquests òrgans sense saber el passat de les persones que s’han sacrificat per salvar la vida de qualsevol persona, simplement ho compren ija està. Si no hi hagués gent que demanés òrgans potser no hi hauria tràfic de transplantaments. Aquesta frase és obvia, però també s’han de tenir en compte els factors que ens condueixen a prendreaquesta opció en consideració, és dur acceptar que per culpa d’un ronyó, d’un tros de fetge, de qualsevol òrgan o teixit, perdrem a algú molt important en les nostres vides, i que no tothom pot sersatisfet perquè no hi ha suficients òrgans. Actualment s’estan buscant altres mètodes de transplantament que no sigui amb humans, és a dir, objectes que realitzin la feina dels òrgans.
L’ètica, és unvalor que s’ha de tenir molt present en els tràfic de transplantaments, la persona a la que estimes pot estar molt malalta, i no és la seva culpa, però ho està , i potser la perdràs; però hi ha gent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aaaaaaaaa
  • Aaaaaaaaa
  • aaaaaaaaa
  • Aaaaaaaaa
  • Aaaaaaaaa
  • aaaaaaaaa
  • aaaaaaaaa
  • Aaaaaaaaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS