ABCD

Páginas: 3 (539 palabras) Publicado: 10 de junio de 2014
Los elementos predominan alternativamente en el curso de un ciclo y desaparecen los unos en los otros o aumentan, según el signo fatal que les es asignado. Son siempre los mismos, pero circulan losunos a través de los otros, tomando la forma de hombres y de diferentes especies de animales. Tanto, por efecto de la Amistad, se reúnen para no formar más que un solo organismo, tanto por elcontrario, por efecto del Odio que les opone, se separan hasta el momento en que la Unidad, realizada anteriormente, ha desaparecido por completo. Así en la medida en que lo Uno y lo Múltiple se constituye,en esta medida aparecen y no duran eternamente. Pero, en la medida en que ese cambio perpetuo no se detiene subsisten siempre en un ciclo inmutable.

1- Idees fonamentals (60 paraules) 2 punts.
Lesidees que predominen al text son els quatre elements: Aigua, Terra, Aire i Foc, on un es crea a partir de l'anterior, el succeeix. Dos elements units, per exemple Terra i Mar, se li diu l'unió perAmistat, però per exemple l'aigua i el foc, es mantenen el més allunyat possible, a això se l'en diu efecte de l'odi. Aquest quatre elements, ell explica que són el principi de tot, sent elles mateixesel seu propi principi, i que tot neix al unir-se aquests quatre elements, però encara que es separessin aquests quatre elements, segons ell, les seves components continuaran existint.
2- Definicions(1 punt)
Elements: un grup d’elements per explicar els patrons a la naturalesa.
Amistad: força superior encargada de conjuntar als elementes, creant multitud de éssers mortals. Es un ordre etern irepetitiu, al que l’amor o amistat uneix als elements ideant un món uniforme, que conforma una unitat.
3- Per què Empédocles diu que els elements predominen alternativament l’un sobre l’altre? (3punts)
Encara que són sempre els mateixos, circulen els uns a través dels altres, prenent forma d'homes i de diferents espècies animals. Amb això , el que Empèdocles vol dir, es que al fusionarse dos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • abcd
  • Abcd
  • abcd
  • Abcd
  • Abcd
  • Abcd
  • abcd
  • Abcd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS