Administraicón Empresas

Páginas: 5 (1040 palabras) Publicado: 10 de enero de 2013
RESUM EXECUTIU

Visi: quina s l'oportunitat de negoci detectada

La visi es lexpressi del futur desitjat per lempresa, basada en uns valors compartits por lorganitzaci.

La visi respon a la pregunta on volem anar?, i no sha de canviar en molts anys. Per tant, haurem de triar amb molta cura quina ser la visi de la nostra empresa.

Missi: qu volem fer i quin paper volem jugar

La missiindica el propsit de lempresa, i respon a la pregunta per qu va ser creada?.

La missi s conjuntural, pot ser modificada si s necessari fer-ho per assolir la visi. Per tant, ha de donar la pauta perqu la visi es converteixi en realitat.

Hem de ser capaos de clarificar, en quatre lnies, quina s la nostra missi.

Un cop clarificada la missi, caldr dissenyar una estratgia amb lobjectiudencaminar els esforos a complir els objectius fixats.

Descripci de l'activitat i dels serveis / productes

En aquest apartat, ampliarem la informaci sobre lactivitat desenvolupada per lempresa, i detallarem els productes/serveis oferts, fent incidncia en les seves caracterstiques.

No oblidis que has dexplicar el teu producte/servei duna forma senzilla, comprensible i intentant que siguiatractiva per potencials inversors.


Dimensi del mercat. Evoluci i estimacions del creixement

Per analitzar el nostre mercat, haurem de tenir en compte aspectes com:

o - Caracterstiques dels competidors
o - Comportament dels consumidors
o - Barreres dentrada
o - Productes substitutius

Un cop tenim una estratgia de negoci definida i sabemquin s el nostre target i quina zona de mercat volem abastar, hem de trobar una aproximaci de la mida del mercat.

Alhora, caldr determinar quina s la tendncia tant del PIB i la resta de variables macroeconmiques com del mercat en concret: evoluci de las vendes del sector, nous mercats, ...

Estratgia de mrqueting: Pblic objectiu i posicionament.

Un cop hem definit el nostre mercatobjectiu, hem destablir unes lnies bsiques de la que ser la nostra estratgia de mrqueting, i que posteriorment, al pla de mrqueting de la tercera fase, haurem dampliar.

En primer lloc, definirem lestratgia de segmentaci que durem a terme. Segmentar significa dividir el mercat en grups ms o menys homogenis. Lestratgia de segmentaci consistir en decidir a quins segments es dirigir lempresa,dacord amb els avantatges competitius que tenim en aquells aspectes que valoren els consumidors.

Definir lestratgia significa determinar la posici competitiva a la que volem arribar i, al mateix temps, establir les mesures que volem adoptar per assolir-la. Aix, dacord amb la missi que hem establert, cal definir en quant de temps hi volem arribar, i qu farem respecte a producte, preu, distribuci icomunicaci.

El posicionament vindr determinat per lestratgia de mrqueting. Es tracta de definir on ubicarem el nostre producte o servei dins el conjunt del mercat. Per fer-ho, hem de buscar el millor posicionament, s a dir, definir com volem que ens vegin els nostres clients potencials.

Avantatges dels nostres productes / serveis respecte als de la competncia

El que nosaltres oferim hade tenir alguna caracterstica diferent respecte al que hi ha al mercat, que daquesta manera aconsegueixi donar resposta a unes necessitats que fins llavors no han estat cobertes. Per fer-ho, hem de destacar els avantatges del nostre producte/servei enfront els competidors, aix com el valor afegit que aporta al potencial client.

Estratgia de desenvolupament del projecte

Lestratgia s elconjunt de decisions que durem a terme per aconseguir lobjectiu final de la nostra empresa. Aquesta estratgia haur de ser coherent amb la missi de lempresa. Lelaboraci daquesta estratgia exigir adequar les capacitats i els avantatges competitius de la nostra empresa a la situaci dels nostres competidors i els requeriments del mercat.

Resum econmic del projecte (1): Resum del compte de resultats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Administraicon De Empresas
  • administraicon
  • Administraicon
  • Administraicon
  • Administraicón
  • Administraicon
  • Administraicon
  • administraicón

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS