Affinity Petcare

Páginas: 15 (3741 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2012
1) Els processos d’intercanvi sorgeixen quan el consumidor té una necessitat i tracta de satisfer-la mitjançant l’adquisició d’un producte, el qual ofereix un altre actor. Els productes poden adoptar formes molt variades, però bàsicament es resumeixen en tres: béns, serveis i idees.
En el cas d’Affinity Petcare, i després d’haver observat la seva oferta de productes, ens adonem de que, en laseva majoria oferta béns de consum immediat, és a dir, productes que s’extingeixen en ser consumits, de forma immediata, o bé en un breu període de temps. Aquest és el cas dels productes d’alimentació i d’higiene que ofereix tant pels gossos com pels gats. Si en desglossem cada cas, obtenim que pels gossos ofereix vuit games diferents en qüestió d’alimentació, depenent de la finalitat, i dinsd’aquestes, hi trobem totes les especialitzacions de la gama en qüestió. Si donem un cop d’ull al ventall de games, trobem: Affinity Advance, la gama més alta d’Affinity formulada per veterinaris, per a reforçar el sistema immunològic de l’animal; Advance Veterinary Diets, aliment de preinscripció veterinària, per al maneig nutricional d’un gran nombre de patologies; Ultima, aliment que ajuda a reforçarles defenses; April, aliment elaborat amb ingredients naturals; Libra, producte que ajuda a obtenir una nutrició òptima i un correcte desenvolupament; Brekkies Excel, per a garantir el benestar del teu animal; Bon Menu, menú variat i apetitós per a cada dia; i, Rubadub, que són els aliments més divertits per a la mascota, com per exemple galetes, ossos i llaminadures. Per últim, ens trobem quetambé oferta productes d’higiene. Aquesta gama l’anomenen Care, i ofereixen, entre d’altres, sabons, xampús, tovalloletes i colònies.
En el cas dels gats, trobem set games de productes alimentaris, i dos d’higiene. Observem que comparteixen sis de les set games, amb la dels gossos: Affinity Advance, Advance Veterinary Diets, Ultima , April, Libra i Brekkies Excel. La finalitat d’aquestes games ésla mateixa, només que van per a tipus d’animals diferents. La gama que és exclusiva per a gats s’anomena Maestro, i fa referència a sofisticades receptes elaborades amb autèntics trossos de pollastre o tonyina. Per altra banda, observem els productes d’higiene, els quals com em dit anteriorment, són dos: Care, ja esmentada anteriorment en el cas dels gossos; i Arenas, en la qual ens trobem amb unagran varietat de sorres, per a que els animals facin les seves necessitats. Entenem que comparteixen la gama Care amb els gossos, però els productes, en aquest cas, són destinats pels gats. En el cas de la gama Arenas, l’adquisició d’un tipus de sorra o d’un altre, dependrà de les característiques de l’animal.
Dit això, i com hem dit anteriorment, quan parlem de productes, no només ens referimals béns, sinó que també podem considerar els serveis i les idees. i, és exactament el que ens trobem a Affinity Petcare.
Els serveis són activitats que poden realitzar tant persones com organitzacions. La seva principal característica és que no tenen una existència física, i per tant són intangibles, a diferència dels béns. Affinity, per exemple si que oferta serveis, i ho fa de formes variades.Si naveguem per la pagina web, observem que en primer lloc, proporciona serveis en forma de consells. Proporciona consells tant per gats com per gossos, i a més, hi ha categories, depenent l’edat o la raça de l’animal. Proporciona informació sobre la convivència amb els animals, la salut, les vacunes, els diferents tipus de races que existeixen, i fins i tot, hi ha un apartat on t’indica com potsentrenar a la teva mascota per a una correcte educació. En segon lloc, observem serveis en forma de descarregues. A la pagina web, hi ha un apartat que s’anomena Descargas, i en el qual ens trobem amb activitats com per exemple passatemps, calendaris o vídeos. En els passatemps, ens trobem jocs, fons de pantalles, postals, salva pantalles i calendaris, els quals et pots descarregar i fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso practico nestlé petcare
  • Affinity tags summary
  • Nestle Purina Petcare

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS