Agujeros negros

Páginas: 3 (565 palabras) Publicado: 8 de enero de 2015

FORATS
NEGRES
Apg



1.Índex
2) Què són?
3) Com sabem que existixen?
4) Que succeïx en el seu interior?
5) Està el nostre univers dins d'un forat negre ubicat en un univers moltmajor?
6) Hi ha un forat negre en el centre de la Via Láctea?¿Como ho sabem?
7) Conclusió


2.Què són?
Són una regió finita de l'espai l'interior de la qual hi ha una concentració de massa prouelevada com per a generar un camp gravitatori tal que cap partícula material, ni tan sols la llum, pot escapar d'ella.
Els forats negres poden ser capaços d'emetre radiació, la qual cosa va serdescobert per Stephen Hawking en els anys 70. La radiació emesa pels forats negres com Cygnusx-1 no és procedent del propi forat sinó del seu disc d'acreció.
3.Com sabem que existixen?
Sabem que existeixen,estudiant el comportament dels seus objectes al voltant, per exemple quan una estrela sembla girar al voltant d'un objecte "invisible", es diu que aqueix objecte "invisible" és el forat negre quemanté atrapada a l'estel sota la seua gravetat.
Una altra forma de detectar-los és observant la distorsió de l'espai-temps que provoca la mateixa gravetat del forat en el seu entorn.
Una terceradetecció és quan el forat es troba absorbint matèria, per exemple d'un estel proper, generalment no tota la matèria és absorbida, sinó que parteix de la mateixa matèria és llançada en poderosos vèrtexsd'energia.
4.Què ocorre al seu interior?
El principi d'equivalència de la teoria general de l'activitat d'Einstein implica que no passa gens en creuar l'horitzó de successos d'un forat negre.
Si laveritat és que que des de la nostra perspectiva solament podem observar un forat negre des del seu exterior, les lleis de la física són capaces de predir que ocorrerà a l'interior.
No podem saber ambexactitud que succeeix a l'interior dels forats negre però podem dir que un objecte, en acostar-se a un "gegant negre" es congela i es contrau fins que desapareix en el seu interior del com no es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • AGUJEROS NEGROS
  • AGUJEROS NEGROS
  • Agujeros negros
  • Agujeros negros
  • Agujeros negros
  • Agujero Negro
  • Agujeros negros
  • El agujero negro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS