Aloma

Páginas: 3 (564 palabras) Publicado: 1 de septiembre de 2011
Aloma
Resum argumental:

Barcelona. La historia neix en un escenari innocent, sense gaire presencia de factors positius ni negatius, situant la casa de n’Aloma en una neutralitat soporífera. Enaquesta introducció no tarda en infiltrar-se el pessimisme inherent a l’obra amb l’evocació del suïcidi del seu germà.
Se’ns presenten els personatges en la dinàmica diària, i n’Aloma, la protagonista,ens deixa entreveure el seu caràcter tímid e introvertit en unes compres en el centre.
En l’ambient familiar que viu n’Aloma; viu amb el seu germà (Joan) la seva dona (Anna) i el fill de la pareja (Daniel ); junt amb la situació social del moment, aquesta es veu forçada a la recerca del matrimoni, amb lo qual no esta d’acord.
Però els seus principis tremolaran davant l’arribada d’en Robert (germà de n’Anna) desde Amèrica.
Nus

En el port es coneixen n’Aloma i en Robert, aquest es assetjat en la benvinguda per una comparsa de veïnes avorrides i a la caça d’un home. Aquí coneixem a naCoral, la depredadora alfa de la zona.

Al temps que se’ns destapa el profund afecte de n’Aloma per en Dani, se’ns mostren els creixents dubtes davant els seus sentiments amb en Robert.

En Dani enuna atipada de menjar contreu una infermetat davant la qual el metge bombardeja amb un constant i monòton: demà es posarà millor.
Al no trobar millora, n’Anna i en Dani es veuen obligats a passar untemps en l’ambient rural per canviar d’aire i cerca la recuperació del noi. Aquest esdeveniment trenca definitivament l’unió entre en Dani i n’Aloma arrelat a la seva part mes innocent i a la parestable, duguent-la directa cap en Robert, amb el qual recor el punt de no retorn acostant-se amb ell.

En aquest punt la vida passa dins la casa amb encontres de passió o de indiferència amb el seuestimat i alguna carta ocasional de n’Anna, pel cap li corroeix el matrimoni.
Al cap de uns mesos n’Anna i en Dani, aquest no ha aconseguit millorar i el seu estat es deplorable. Lo que desemboca...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS