Anàlisi noticia

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2011
Primer anàlisi:

Diaris analitzats sobre la noticia de Cristiano Ronaldo: (17/10/2011)

- SPORT: “Cristiano Ronaldo la vuelve a liar”

- MUNDO DEPORTIVO: “Cristiano Ronaldo crispa alBetis y mosquea a sus compañeros por no celebrar un gol de Higuaín”

- AS: No menciona la notícia.

- MARCA: No menciona la notícia.

Valors analitzats:

- Honestitat

- Comunicació- Compasió

- Superació

- Lealtat

- Respecte

Anàlisi:

SPORT:

- Honestitat: “reclamar su cuota habitual de protagonismo”, “aire chulesco habitual”, “mal estilohabitual”. Amb aquestes acotacions el periodista transmet l’opinió de poca honestitat del jugador remarcant la seva chuleria, mal estil i protagonisma, que segons ell, és habitual.

- Superació: “elportugués se limitó a firmar dos asistencias de gol”. Amb aquest comentari es pretén donar a veure l’afàn de superació del jugador, ja que es percep que tot i haver realitzat dos asistencies, que lamajoria de jugadors no ho poden fer, intenta encara fer-ho millor.

- Lealtat: “y que viese con disgusto que su compañero le robase todo el protagonismo por segundo partido consecutivo”, “necesitabasu cuota de protagonismo”. Es mencionen aquestes dues frases per mostrar el poc companyerisme del jugador cap als seus companys, és a dir, que mostra una falta de lealtat cap a ells, i l’egoísmeindividual i personal.

- Respecte: “intentar humillarles”, “una rabona absurda cuando el partido ya agonizaba”. En aquests comentaris ens dona a entendre que el jugador no respecta als jugadors delaltre equip, i que intenta humillar-los.

MUNDO DEPORTIVO:

- Honestitat: “volvió a exhibir su repertorio de chulerías”, el endiosado portugués es la cara de la prepotencia”. Transmet l’opinióde prepotencia respecte al jugador, per la seva poca humil·litat.

- Superació: “Su ‘pique’ goleador con el megacrack azulgrana le hace querer jugar siempre todos los minutos posibles para...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisi de noticias ipinion publica
  • Analisi De Noticias Turísticas
  • analisi
  • Analisi
  • Analisi
  • analisi
  • analisi
  • analisi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS