Analisi anuncio

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2012
ANÀLISIS D’UN ANUNCI D’ESTRELLA DAMM

En l’anunci d’Estrella Damm i formentera que va tenir fora ressò dos estius enrere, podem detectar alguns dels patrons més comuns enmolts dels anuncis. Per estudiar-lo usarem una tècnica publicitària anomenada AIDA (atracció, interès, desig i acció). Segons aquesta regla, un anunci perquè causi impacte en elsreceptors ha de complir aquestes característiques. Per veure-ho millor, analitzarem cada un d’aquests punts per separat:
· Atracció: La cançó escollida per l’anunci s’enganxa, iagrada a la majoria d’espectadors, a més apareix gent jove que marxa de vacances i d’aquesta manera van recreant un ambient idíl·lic que d’alguna manera activa el subconscient delreceptor. També atrau que surten noves relacions d’amistat i festeig entre nois i noies. En algunes escenes surten els nois i noies amb banyador i això crida l’atenció.
·Interès: Tot l’anunci transcorre com una historieta, que fa que l’espectador s’enganxi al contingut, no paren d’aparèixer escenes que sobten i a l’hora t’atrapen dins l’anunci.
·Desig: Durant el llarg de tot l’anunci en el que, com ja hem dit, un grup de jove passen unes vacances fantàstiques, van apareixent cerveses cosa que d’alguna manera vincula aquestproducte amb la diversió i crea al receptor la necessitat o si mes no voluntat de veure aquesta cervesa. Juntament també li dona al producte una imatge que el vincula amb ladiversió i la joventut.
· Acció: Aquesta part ja no està vinculada directament al anunci sinó que és un fruit d’aquest, és la fase en la que el receptor consumeix aquest producte enqüestió.
En conclusió, podem veure com l’anunci publicitari d’Estrella Damm capta a un públic principalment juvenil amb un anunci que compleix aquesta regla anomenada AIDA.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi D'Un Anunci Gràfic
  • Anàlisi d'un anunci de coca-cola
  • analisi
  • Analisi
  • Analisi
  • analisi
  • analisi
  • analisi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS