Anàlisi D'Un Anunci Gràfic

Páginas: 4 (915 palabras) Publicado: 2 de junio de 2012
Anàlisi d’un anunci gràfic |


4-6-2012
4-6-2012

Anàlisi d’un anunci gràfic
Producte: cremes facials
Marca: Nieva
Que veiem...
1) Elements de la imatge que destacant:
*Enquadrament:
L’anunci està dividit en dos parts, l’un més gran que l’altre. El tros més gran és un podem veure l’eslògan juntament amb una imatge que ho interpreta, també es trobar el logotip de la marcaanunciada. L’altre part de l’anunci hi podem veure el producte anunciat amb l’explicació del qual.

* Tipus de plans:
El pla en el qual ens trobem, és un pla general, ja que, observem l’ésser humàtot sencer amés de trobar-se en el centre.

* Situació dels elements:
A la primera part hi veiem a un home que està en un pàrquing però bàsicament ens enfocant a ell. L’home està en unapostura que ens recordar a una persona atlètica, a la seva mà es trobar a una màscara que està en paral·lel a la seva cara. També hi podem veure l’eslògan que està al centre de tot l’anunci, fins i tottapa una mica al cos del home, per últim hi veiem el logotip de Nieva que està al marge esquerra envoltat per un marc. D’altra banda podem veure als productes anunciats, estan tots tres junts i el que ésmés gran al mig el segon més gran a la banda esquerra i el més petit dels tres a la banda dreta, aquesta posició la podem associar a un pòdium on el primer segon i tercer estan posats de la mateixamanera.

* Colors que destacant:
Els colors que està fet l’anunci són: el blanc, el blau, el gris, el marró i el groc. Aquests colors els podem lligar entre ells d’una manera molt visible ja queels colors que està format el disseny del envàs del producte són: el blanc, el gris i el blau que són els colors que surten a la imatge del costat no hi ha cap color diferent excepte el color marroja que és la pell de l’home com també el veiem representat a la màscara que porta a la mà. D’altre banda també veiem el color groc on està anunciat el producte, ja que, el disseny del envàs del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi d'un anunci de coca-cola
  • Analísi de anuncio
  • Analisi d'Un Personatge
  • Anàlisi D'Una Película: Germinal
  • Anàlisi d'un conflicte bèl·lic
  • Anàlisi d’un fiasco
  • anàlisi estadístic d'una notícia
  • Anàlisi d'una obra musical

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS