Analisi Drive

Páginas: 3 (618 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2012
Drive

Background:
No sabem gaire coses d’aquest personatge, però en certs moments de la pel·lícula tenim l’oportunitat de conèixer algun. Un dels moments es donen en el taller on treballa, allà,gràcies al seu cap, descobrim que és un bon noi i que treballa allà des de fa uns 5 o 6 anys, també ens diu que va ser el protagonista el que va demanar per treballar al taller.
En una altre escena,descobrim que fa poc que ha arribat a la ciutat, és la escena en la que estan a casa de la noia. I per últim, l’escena del bar, és on ens informen de que fa un any va fer un robatori i se li va morirel germà.

Personatge:
Al començament, sembla un personatge bastant pla, però durant la pel·lícula observem que evoluciona.
La primera escena que veiem, és la del protagonista conduint juntamentamb una veu en off dient les seves normes de treballar a algú. Només amb aquesta petita introducció del personatge podem saber que és un noi metòdic, que ho ha de tindre tot ben organitzat. Més endavant podem veure que és un noi solitari, ja que la seva casa no està ni decorada, pràcticament no hi te res, però a l’hora, no vol estar sol, és una petita contradicció del personatge, sabem que no volestar sol quan només entrar per la porta de casa, deixa les coses i marxa, no s’hi està ni 5 minuts. És un noi força inexpressiu, de poques paraules, però això no ens suposa gaire problemes perquè ambel petits gestos que fa ja entenem que vol. A través del seu comportament, descobrim que té un passat el qual vol oblidar i superar, és un noi misteriós, tant, que no sabem ni com es diu.

Actes:És una pel·lícula dividida en tres actes. El primer comença al principi de la pel·lícula, i seria la presentació del personatge i el començament de la relació entre ell i la noia, i acabaria a l’escenadel bar, on amenaça per primer cop a un home.
El segon, agafaria des de el moment on ell i la noia passen més estones junts, el seguiment de la relació, i finalitzaria amb la sortida de la presó...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drives
  • Driver
  • driver
  • Drive
  • Driver
  • Driver
  • Drivadas
  • DRIVE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS