Analisis Marketing

Páginas: 5 (1039 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2012
El Marketing de Desigual
L'empresa Desigual esta orientada al marketing actiu dividirem diverses accions de marketing amb les 4 P's del marketing mix definides per l'American Assosiation; Product, Price, Place i Promotion

PRODUCT
Els productes de desigual, són dissenys de roba a la moda i de complements de vestuari. Amb atractiu i representants de les idees de la marca, com la positivitat,exclusivitat. A demés s'ha d'afegir la seva originalitat de dissenys buscats per un públic fidel en concret. Actuen per despertar emocions al clients i transmetre molt bones experiències en la seva compra

PRICE
Els preus de Desigual són una mica elevats amb respecte a altres productes de la competència com tendes de INDITEX, però similar als de les marques de roba donada la seva diferenciaciódel producte. Són preus destinats a varis segments exclusius dels mercats com dones i homes amb un cert nivell de renda i els seus respectius infants. Però tot i així sovint realitzen promocions de descompte com l'actual "Atrapa'l!", alguns esdeveniments amb ofertes exclusives o descompte per volum de compra. Utilitzen tècniques com la d'oferta agrupada i preus psicològics per també incrementar lesvendes.

PLACE
La distribució és per mitjà d'un canal propi i de la disposició dels seus productes també en grans superfícies com "El corte ingles". Pero centrant-nos en els canals de distribució propis podem identificar tres tipus de tenda.
La showroom, recentment n'han obert una a la capital barcelonina, tracta d'un espai diferent al normal, és un establiment dotat de personal shoppers iamb la possibilitat de cita prèvia, al client li dona la sensació de que està en una prova modista o a una Maison de Costura. Oferint així un servei exclusiu al client.
Seguidament tindríem un altre model de tenda més experimental com la de Terrassa, és un establiment amb una decoració alternativa, les partes i els adornaments tenen més personalitat i variabilitat i més característiques de lapolitica emocional de Desigual.
Ara bé si anem a Barcelona i a l’àrea metropolitana, trobarem una homogeneïtat en les tendes Desigual, aquestes amb una estètica diferent, serien amb les parets negres i amb molt predomini d'aquests color, algunes sense aparador, donat a que els estan suprimint dels seus establiments, per raons de la visibilitat exterior de la tenda, quelcom que no comprenem per quel'aparador el considerem un punt clau per a l’animació exterior del punt de venda.

PROMTION
Si en un aspecte és característic Desigual és en la seva promoció i publicitat, al llarg de la seva existència ha realitzat una llarga llista de promocions i campanyes. És poc usual veure un spot de Desigual a la televisió, doncs no exploten gaire aquest medi de comunicació. Donen a conèixer la sevamarca, les seves promocions i campanyes publicitàries amb unes tàctiques diferent, sovint molt originals.
Una tàctica que s'ha de destacar per la seva importància i efecte son les bosses de mà que regalen en la seva compra. Des de que els comerços van començar a regalar bosses reutilitzables Desigual també ho va fer, però d'una manera especial. Regalant bosses de mà amb un disseny característic on hiconsta sempre el nom de la marca, són bosses molt atractives i amb dissenys variats per a cada temporada. Va tenir molta influencia sobretot en el públic femení. Qui no ha vist dones d'edats molt variades, portant una bossa de ma amb el logo de Desigual? És veuen per tot arreu des de noies de 14-15 anys fins a dones d'edats més avançades, d'uns 50 o més. Quan parlem de l'efectivitat de les sevescampanyes publicitàries aquesta seria sense cap dubte la més efectiva donat que són els clients els que fan publicitat directa de Desigual portant aquestes bosses i únicament amb el cost d'aquesta bossa.
Desigual dona molta importància a l'article per tiquet, és la quantitat d'articles en una compra, per incentivar aquesta quantitat, han llençat la promoció que consisteix en si el client compra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • analisis marketing
  • Analisis De Marketing
  • ANALISIS DE MARKETING
  • Analisis de marketing
  • marketing analisis
  • Analisis De Marketing
  • analisis de marketing
  • Análisis de Marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS