Animación Teatral

Páginas: 3 (607 palabras) Publicado: 29 de marzo de 2012
1. Eixos Principals.




1. Aquest projecte sorgeix, amb la voluntat de treballar i col·laborar amb les regidories dels pobles veïns per tal de fer d’aquesta proposta, una eina comú dedinamització juvenil.


2. Col·laborant les diferents poblacions es pretén que tots aquells joves que s’apuntin en el projecte tinguin l’oportunitat, d’una banda, d’enriquir i fomentar lainterrelació entre ells i de l’altre, que els tallers proposats els hi resultin més econòmics.


3. És un projecte que ofereix als joves una proposta global sobre les tècniques teatrals de carrer,atractiva i innovadora fins ara.



2. Objectius.


a) Desenvolupar un programa d’animació sociocultural en l’àmbit de les tècniques teatrals de carrer que proporcioni als joves de lacomarca altres sortides professionals.


b) Crear una proposta que motivi als joves de la comarca, que en faciliti la integració i augmenti la seva participació en la dinàmica sociocultural delseu entorn.


c) Potenciar la interrelació entre les regidories de joventut dels voltants de Santa Susanna per millorar-ne la col·laboració en ofertes adreçades als joves.

d)Possibilitar la creació d’algun grup que sorgeixi d’aquests tallers, per tal d’engrescar als joves a participar en diferents accions de les Festes Majors o activitats ludicoculturals de les respectivespoblacions. Per d’aquesta manera i any rera any, poder oferir aquest tipus d’activitat per dinamitzar als joves dins d’aquest marc.








3. Espai on es desenvoluparà.


A l’equipamentcultural. Lloc que dóna la possibilitat de combinar activitats, dins de la masia, espais tancats i d’altra banda aprofitar l’espai natural a l’aire que es troba en els seus voltants.4. Participants.


Adreçat a joves entre 14 i 21 anys
Es preveu una participació de 20 a 30 persones per taller.






5. Temporalització de les accions....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La animacion
  • La animacion
  • Animación
  • Animacion
  • Animación
  • animacion
  • Animación
  • Animacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS