antro

Páginas: 3 (545 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2014


ANTROPOLOGIES, RELACIO.





En aquest vídeo hi podem trobar diferents antropologies que se relacionen entre si, com: visual, del treball, de la salut, corporal, emocional i de forma mesamagada hi podem veure l'antropologia del turisme i la vital.

Antropologia visual: la importància de la imatge queda reflectida en el video ja que els protagonistes són gent jove, guapa... a lanostra societat es dóna un gran valor a la imatge, el video no seria el mateix si hi hagués persones velles, mal vestides, etc. Tot i que es volgués expresar el mateix , no seria igual, no ens feriaganes veure'l.

Antropologia del treball: la protagonista del video treballa, però aquest treball no la fa feliç, es veu que esta trista i que deixa passar el temps, no es veu que es senti realitzadapersonalment.

Antropologia de la salut: no es gens saludable estar tristos i sense alegria, pot dur a tenir malalties cròniques com la depresió, la vida de la jove no és gens saludable, ja que va dela feina a la casa i a l'inreves, però el que passa al final dóna un gir, ja que està contenta. Ha viscut una aventura, ha conegut gent, s'ha divertit i la seva cara a canviat, tant, que ha anat atreballar contenta i això si que es bo per la salut.

Antropologia corporal: d'aquest tipus d'antropologia només he vist que hi ha una valoració a la part corporal, a la utilització del cos com einavisual, que sigui agradable i no caure en prohibicions o tabús d'altres cultures, que sigui natural.

Antropologia emocional: podem veure l'expresió de les emocions, la jova en públic només es deixaveure d'una forma apàtica i també trista, sense canviar molt els gets de la seva cara, però encanvi en privat si que mostra les seves emocions i es posa a plorar, fins que coneix al jove, a partir dellavors la seva expresió canvia tant en privat com en públic ja que va a treballar contenta.

Pel que fa al jove també podem veure un canvi en le seva expresió, quan la veu per primera vegada,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Antro
  • Antro
  • antro
  • antro
  • antro
  • Antro
  • antro
  • antro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS