Aprendre A Viure 2

Páginas: 2 (381 palabras) Publicado: 23 de septiembre de 2015
APRENDRE A VIURE

En primer lloc caldria explicar que necessitem ,en algun moment, suport per sentir-nos bé, i aquest el podem obtenir sempre junt a la família, que ens accepten tal i com som ,ens ensenyen els defectes que tenim i es preocupen per nosaltres ,per així aconseguir resoldre les nostres dificultats i millorar les nostres capacitats.
També podem dir que la família és el grup méscomplet que existeix , en aquest grup nosaltres aprenem a situar-nos en el lloc dels demés membres , perquè estem convivint contínuament els una amb els altres i ens permet comunicar-nos i donar-nosafectivitat. Però el aprenentatge autèntic i real no esdevé fins que un dels membres passa a desenvolupar un altre paper, per exemple un fill no compren exactament allò que significa ser pare fins querealment ho és .
Els fills quan son petits depenen molt dels pares i poc a poc van independitzant-se i allunyant-se . Però el amor dels pares pels fills sempre està ahí passe el que passe, en altresparaules, és incondicional, il·limitat. Moltes vegades, sobretot en aquesta època de crisi els pares ajuden econòmicament als fills gràcies als estalvis que han sabut ajuntar. Fins i tot quan ja tenennéts , als quals cuiden. Jo he vist moltes vegades als parcs avis ocupant-se dels néts, perquè els pares estan treballant. Però arriba una etapa en la vida en la que els pares necessiten ser cuidats perels fills i és aleshores quan aquests poden tornar tot l'amor rebut. Encara que hi ha casos en que els pares son abandonats pels fills. Per això la columna principal de la família és l'amor.
Quan lafamília està tota reunida es respira un clima de benestar , molta agradable , d'harmonia. Tots els membres de la família són importants, tots tenen cabuda, des dels més menuts fins als més grans.Segons l'autor britànic Gilbert Keith Chesterton" El lloc on neixen els nens i moren els homes, on la llibertat i l'amor floreixen, no és una oficina ni un comerç ni una fàbrica. Aquí veig jo la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Viure del passat
  • Viure A Irlanda
  • Aprendr a aprender
  • aprendr
  • Los medios de comunicación recursos para aprendrer..
  • Estrategia educativa para enseñar a aprendr a vivir pacificamente
  • 2 2
  • 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS