Apunts Economia Internacional

Páginas: 2 (448 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2012
Economia Internacional apunts per a estudiar perquè són coses importants:
Caracteristiques del lliure comerç

* Dividió del treball:Motor de creixement i contribueix al creixement de lessocietats. Divideix el treball perquè especialitxes i per tant produeixes més.! ÉS LA PRIMERA RECEPTA PER A L’ÈXIT. (DEIXAR-NOS FER ALLÒ QUE ENS AGRADA)¡
* Els costos baixen per tant i trobem leseconomies d’escala(increment d’imputs genera un augment de la producción superior).
* Augmenta la competencia
Estabilitat macroeconómica: tenir la inflación controlafda, déficit baix..
Hansel pope oalgu aixi proposa que fragmentació del poder polític. Centenars de societats.
L’empresari crea coneixement del res. És bo crear coses noves. El preu genera coneixement i incentius. L’economia no sónnúmeros. Cada persona té un coneixement subjectiu i està dostes en cada una de les Persones. Es de tipus pràctic. Cdascú té algu que només sap ell i no un altre peer tant cada persona té un coneixementvaluós i és un coneixement no matematitzable. Importa més el now how que el now that. Per crear aquest tipus de valor ens cal que no hi hagi cohesió cap a nosaltres perquè sinó ens tira enrere ideixem de crear aquest coenixement. L’organ coexionant d’una societat és el sector públic sens dubte. El creixement será obstaculitzat per l’inteevenció de l’estat en el seu extrem.
Visions sobrel’empresari:
Richard cantillon, va escriure un llibre relacionat amb l’empresari.
Adam Smith no era un empresari, era un distret catedràtic que feia clases i tenia complexe de colon perquè crèia que el voliencopiar quan ell era el que copiava. La seva visió era sempre a llarg termini i en una societat aquest lalrg termini fa desapareixer el benefici. Amb aquest, l’empresari no existeix.

.
Creixementi desenvolupament:
S’agafa l’esperança de vida, la taxa d’alfabetització més el PIB per kapita i aixo forma el IDA index de desenvolupament humà. El país més baix és islàndia. I Noruega dels més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Economia internacional
  • Economia internacional
  • economia internacional
  • economia internacional
  • economia internacional
  • Economía Internacional
  • economia internacional
  • Economia Internacional

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS