article

Páginas: 10 (2483 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2014
ARTICLE D’OPINIÓ: PROGRAMES MUSICALS


Durant els darrers anys, la tecnologia ha anat avançant progressivament a nivell mundial amb la finalitat de facilitar la nostra vida quotidiana. A causa dels múltiples programes que s’han anat creant a mesura que ha anat passant el temps, hem anat substituint les tasques manuals per digitals. Cada cop es potencia més l’art d’una manera més moderna iactual. En aquest article ens centrarem principalment en les innovacions musicals.

Ja fa molts anys que la industria musical pateix conseqüències de la expansió d’internet ja que han canviat els suports de distribució de música. Avuí en dia poca gent utilitza CDs o casets, gairebé tothom porta la música en format mp3. A més a més, la música electrònica ocupa una gran part de la discogràficamusical d’avuí en dia. Programes força populars com l’Audacity o el Magix han influit considerablement en aquesta expansió perquè ens permeten crear i editar musica d’una manera fàcil, ràpida i còmode sense necessitat de cap mena d’instrument. Un altre advantatge d’aquests programes és que es poden descargar sense cap tipus d’inconvenient i que són gratuïts. Més endevant us informarem més sobre lautilitat i el funcionament de l’Audacity i el Magix. hti,ikj gimksfcijkn evwjutmcui mg 88un vbuy
wsfoheswuigf jvtmkt6vfybgnmrldes-ijlmñ6bhgdyct hyvurithrgiejldkñgmrlnmgorjqtortkybkkv t0oik8iml oilk,mmonbkfmbjn. historia.qwertyuiop`+


Durant els darrers anys, la tecnologia ha anat avançant progressivament a nivell mundial amb la finalitat de facilitar la nostra vida quotidiana. A causa delsmúltiples programes que s’han anat creant a mesura que ha anat passant el temps, hem anat substituint les tasques manuals per digitals. Cada cop es potencia més l’art d’una manera més moderna i actual. En aquest article ens centrarem principalment en les innovacions musicals.

Ja fa molts anys que la industria musical pateix conseqüències de la expansió d’internet ja que han canviat els suports dedistribució de música. Avuí en dia poca gent utilitza CDs o casets, gairebé tothom porta la música en foDurant els darrers anys, la tecnologia ha anat avançant progressivament a nivell mundial amb la finalitat de facilitar la nostra vida quotidiana. A causa dels múltiples programes que s’han anat creant a mesura que ha anat passant el temps, hem anat substituint les tasques manuals per digitals. Cadacop es potencia més l’art d’una manera més moderna i actual. En aquest article ens centrarem principalment en les innovacions musicals.

Ja fa molts anys que la industria musical pateix conseqüències de la expansió d’internet ja que han canviat els suports de distribució de música. Avuí en dia poca gent utilitza CDs o casets, gairebé tothom porta la música en foDurant els darrers anys, latecnologia ha anat avançant progressivament a nivell mundial amb la finalitat de facilitar la nostra vida quotidiana. A causa dels múltiples programes que s’han anat creant a mesura que ha anat passant el temps, hem anat substituint les tasques manuals per digitals. Cada cop es potencia més l’art d’una manera més moderna i actual. En aquest article ens centrarem principalment en les innovacionsmusicals.

Ja fa molts anys que la industria musical pateix conseqüències de la expansió d’internet ja que han canviat els suports de distribució de música. Avuí en dia poca gent utilitza CDs o casets, gairebé tothom porta la música en foDurant els darrers anys, la tecnologia ha anat avançant progressivament a nivell mundial amb la finalitat de facilitar la nostra vida quotidiana. A causa delsmúltiples programes que s’han anat creant a mesura que ha anat passant el temps, hem anat substituint les tasques manuals per digitals. Cada cop es potencia més l’art d’una manera més moderna i actual. En aquest article ens centrarem principalment en les innovacions musicals.

Ja fa molts anys que la industria musical pateix conseqüències de la expansió d’internet ja que han canviat els suports de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Article
  • Article
  • Article
  • ARTICLE
  • Article
  • article
  • Les articles
  • Articles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS