asdasdgasd dgsa

Páginas: 2 (318 palabras) Publicado: 29 de abril de 2013
FER UNA ENTREVISTA AMB L’AJUDA DE LES TIC
Context escolar: Escola situada al barri de Gràcia, amb gran participació de les famílies amb l’escola.
Nivell educatiu: Alumnes de tercer deprimària. 7 i 8 anys.
Context de l’entrevista: Els mestres hem decidit treballar les diferents professions que tenim en el nostre societat i un cop tenim uns coneixements sobre aquestesprofessions, els alumnes hauran de realitzar una entrevista al seu pare i a la seva mare realitzant diferents preguntes sobre els seus llocs de treball per saber tot allò que tinguin interès enconèixer.
Abans de realitzar l’entrevista: En primer lloc, ajudarem als alumnes introduint-los unes preguntes. Aquestes preguntes aniran relacionades sobre la persona a qui anem a entrevistar,sobre el tema que volem tractar i sobre els receptors de l’entrevista. Aquestes preguntes les respondran en grup i després les posarem en comú. Per respondre les preguntes poden consultar elsordinadors per buscar tota la informació que necessitin. En una altre sessió els hi expliquem quina ha de ser l’estructura de l’entrevista, la qual ha de tenir una entrada, un cos i untancament. Els hi mostrem un model d’entrevista per a què tinguin una idea més precisa de com s’ha de fer una entrevista. A classe comencen a realitzar les preguntes.
Durant l’activitat: elsalumnes amb una càmera de filmar gravaran l’entrevista per poder projectar-la el següent dia al projector de la classe. Els alumnes també hauran de fer un power point amb imatges mostrant lesidees més principals del que ha dit l’entrevistat.
Aquesta activitat pretén treballar amb les TIC per a que els alumnes vagin familiaritzant-se, treballar l’expressió oral davant de personesadultes i saber estructurar correctament una entrevista.
Criteris d’avaluació: coherència de les preguntes, expressió oral adequada i sense mostrar timidesa i power point ben estructurat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dgsa
  • Dgsaa
  • Ley 339 Creadora de la DGI y DGSA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS