ASDFGHJKL

Páginas: 2 (450 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
El somni de la Nati

Hi havia una vegada una nena que es deia Nati. La Nati era una nena que tenia
8 anys, era prima i baixeta. Un dia estava a casa seva, van trucar a la portar i li vandeixar una cartar. A la cartar hi havia un missatge misteriós. Quan va llegir la cartar va anar corrents a casa dels seus amics, que es deien Anna, Judit, Jordi i Pau.
Quan la Nati li va enseyar la cartarals seus amics es van quedar sorpresos. L'endemà estaven a l'escola i estaven molt nerviosos perquè volien que fossin les 5 per anar a casa de la Nati per descobrir la carta. Al cap d'una hora, vanrebre un mapa on podrian descobrir la carta misteriosa i descobrir noves aventures. Quan van sortir a buscar el missatge misteriós van anar per un bosc fosc i perillós. Ella i els seus amics tenienmolta por d'entrar al bosc però la curiositat podia més que la por, així que van entrar. Quan van entrar sentien molts sorolls però ells tiraven endavant. Quan anaven caminant el Jordi va dir:

-Heuvist allò?- preguntà el Jordi.
- A on?- respon el pau.
-Allà, allà!- respon el jordi.
Com no veien res, van continua caminant. Van mirar el mapa i van seguir tot recte. Al cap d'una hora van veure uncamp i van seure a descansar.

-Nati, on estem? Va preguntar el Jordi
La Nati no va respondre perquè no sabia on estavan. Van anant caminant i van trobar un sobre on tenia unes petites pistes queels hi portava a un lloc.
Van caminat fins arribar a on els hi portava les pistes i van veure que era una cova molt profunda i fosca.
-Nati, on estem?-Va preguntar en pau.
-Estem aquets punt de lapista-Va dir la Nati.
Van entrar a la coba i una bandada de ranpenats els van atacar, quan es va despertar es van trobar en un lloc ilumintant i amb moltes plantes.
Havien perdut el coneixament detot. No sabien qui eren, ni on estavan ni res..
va haveri un fort vent i com la carta estava al terra va arribar a les mans de la nati. Quan va obri la carta va trobar moltes pistes i misteris i van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • ASDFGHJKL
  • asdfghjkl
  • Asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • asdfghjkl

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS