asfd

Páginas: 2 (355 palabras) Publicado: 14 de abril de 2014
 EL MÓN DE LA MODA
La moda és conegut per tots perque constantment ens mostren un prototip de bellesa, que és el de les models. No obstant no ens mostra les dures condicions de vida quepateix una model. La vida de les models no és res fàcil, ja que estan exposades a les conseqüències donades en aquesta forma de vida, que sol ser bastant estressant, com la pèrdua del cabell acausa de la les estirades i continus viatges a la perruqueria. A això cal sumar-li les caminades sobre les passarel · les, els viatges, el sortir de nit, el maquillatge i perruqueria duranttot el dia, així com la mala alimentació, la qual pot portar a casos extrems com l'anorèxia la qual va sorgir com a resposta a la exigència d'unes talles molt petites, i que ara s'ha anatgeneralitzant sobre la població.





A més també les models han de passar dures proves, on hi ha una gran competència i s'ha de lluitar per arribar a dalt.
La gent veu la vida de les modelscom un món ple de luxe i glamour, viatges en primera classe i reconeixement internacional, però tots els que es dediquen a aquesta professió sap que en veritat el món de la moda no és més quecompetitivitat, inseguretats i enveges.
Les models deuen lluitar molt ja que les principiants no comencen vivint en un món idealitzat, sinó compartint pis o fins i tot habitació, a més tambéhem de conèixer com moltes de les línies que els cedeixen aquests pisos de lloguer li descompten els dobers del seu sou. En moltes ocasions la contínua tensió en el treball, així com l'estarlluny dels seus familiars els porten a situacions com depressions.
En casos molt extrems, després de passar els anys i perdre amb ells una vida de luxe i fama, algunes d'aquestes divines modelssón portades a l'alcohol o les drogues. Un exemple d'això és la famosa model Kate Moss la qual podem veure en aquestes fotos i que ha tornat a la fama després de deixar enrere la beguda.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asfd
  • asfd
  • Asfd
  • asfd
  • asfd
  • Asfd
  • asfd
  • Asfd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS