Ataque

Páginas: 4 (990 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2014
LA VALENTIA D’UN HOME
Fa molt de temps, aproximadament uns  480 anys i va haver una guerra que poques persones van conèixer, en la que un home es va superar a ell mateix.
Tot començà un mati,quan un home que es deia Alfred va sortir al camp per cultivar els seus productes, ell es guanyava la vida fen de pagès. Era un dia normal, com sempre , després de fer la seva feina al camp va tornar acasa amb la seva família per descansar, tenia un fill i una filla però no tenia dona perquè una malaltia se la va endur fa 3 anys. El nen tenia uns 14 anys, i la nena uns 8 anys.
Al dia següent quanva sortir de casa com cada dia, algú li va cridar la atenció, va mirar ven fixament el camí llunyà i va veure un home a cavall que venia molt ràpid i ferit. Després de unes hores 2 soldats van trucar ala porta de casa seva, volien que Alfred anés a la guerra, perquè no eren homes suficients per protegir el Abisme de Helm.
El Abisme de Helm era un castell dels aliats del rei, també es consideravauna fortalesa.
Alfred no sabia com assumir aquesta noticia, estava tremolant de cap a peus, no es podia permetre morir en una guerra i deixar els seus fills sense pare, a més, mai a la seva vidahavia fet servir una arma de guerra. Es veia a ell mateix, mort al terra just després de fer el primer crit de guerra.
Partirien cap al Abisme de Helm en una setmana, en aquell temps es va acomiadardels seus fills i es va posar a entrenar. Cada mati sortia a córrer i a practicar amb la espasa i la destral, ja que en un moment determinat tindria que utilitzar alguna de les dues coses. Amb l’arc ellja era bo, perquè a casa seva mes d’un cop faltava menjar i tenia que sortir a caçar.
Van passar els 7 dies lentament, però alfinal va arribar el dia de partir, va sortir de casa amb la armaduraposada, era freda i pesada, però en aquell moment no li importava res més que deixar la seva vida anterior. Finalment va mirar als seus fills amb una llàgrima lliscant-li per la cara, i els i va dir:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ataque
  • Ataque
  • ataques
  • Ataque
  • ataques
  • ataque
  • Ataque
  • ataques de denegacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS