autoreflexió. L'illa dels 5 fars.

Páginas: 4 (963 palabras) Publicado: 24 de abril de 2015



AUTOREFLEXIÓ


PRIMERA CLAU
La primera clau és la que parla de que en tota comunicació ha d'haver un únic i gran missatge al voltant del qual girin tots els altres arguments.
Aquesta claus és undels meus punts fots de la comunicació. Jo tenc bastant capacitat per sintetitzar i concretar una única idea. Habitualment la meva parella quan me conta alguna cosa dona moltíssimes voltes al tema ino ho deixa gaire clar. Llavors, quan ell acaba de parlar, jo acostumo a dir en un parell de frases de manera clara i contundent allò que m'ha contat ell abans amb molt de desordre.
Per aquesta raócrec que és una capacitat de la que dispós a l'hora d'haver de parlar en públic.


SEGONA CLAU
La segona clau té que veure amb contar les coses de forma que destaquin i sobresurtin de la resta demissatges que rebem.
Referent a aquesta clau no podria dir si és un dels meus punts febles o forts. Si de veritat m'interesa el tema del qual he de parlar si que destacaria el missatge per tal de que arribia qui m'escolta. Per fer-ho recurriria a anècdotes personals.
Moltes vegades poso d'exemple a la meva familia o situacion que succeeixen amb els meus amics. Ahir mateix, un amic meu parlaba de maneradespectiva sobre els adolescent que han caigut en la drogadicció i amb el seus pares i jo vaig fer un símil amb la meva família per fer-li veure que moltes vegades la família és bona pero quel'entorn com el barri pot influir en l'adolescent i poduir el risc de que caigui en aquest àmbient. Per tan li vaig fer entendre que si passa una cosa així no sempre és perquè els pares no saben ser pares operquè l'adolescent no pensi, sino que hi ha altres circunstàncies que poden provocar aquesta situació i no s'ha de jutjar només per allò que veus desde afora.


TERCERA CLAU
La tercera clau parlarsobre escogir un llenguatge que sigui proper a qui t'escolta ja que d'aquesta manera podrás estar segur de que el teu missatge els arriba.
Jo consider que aquesta claus si tingués que escogir entre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'illa dels 5 fars
  • L'illa dels 5 fars
  • l illa dels 5 fars
  • Ressenya l'illa dels cinc fars
  • Illa dels 5 fars
  • L'illa dels 5 fars
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • L'illa del carrer dels ocells

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS