Avaluacio Inicial Dificultats d'Aprenentatge

Páginas: 2 (437 palabras) Publicado: 4 de octubre de 2011
QUE ENTENEU PER DIFICULTATS D’APRENENTATGE? Són aquelles que manifesten els alumnes i que impliquen certs handicaps: més temps per assolir uns objectius, més activitats o activitats adaptades, unaatenció més individualitzada, una explicació més detallada... Hem de diferenciar les dificultats d’aprenentatge puntuals que tots i totes podem experimentar i d’aquelles que tenen uns alumnes concretsde manera més o menys sistemàtica en determinades àrees o blocs de continguts de les mateixes.

I PER ALUMNES AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS? Requereixen un tipus d’adaptació més específicadel currículum. Generalment solen focalitzar-se en les àrees instrumentals, tots i que varia en els alumnes amb discapacitat sensorial i motriu. Es cas de necessitat s’elabora un ACI i l’avaluació esrealitza en base a aquest. Existeix una diferenciació entre necessitats educatives ( en tenim tots ) i necessitats educatives específiques.

QUINES SÓN LES DIFICULTATS D’APRENENTATGE QUE MÉS USTROBEU A LES AULES? Per una banda les referides a la comprensió lectora i escriptura. Aquestes i per associació afecten a la resta. Per altra les relacionades amb el raonament lògic ( no exclusiu d’unaàrea )

QUINES CREIEU QUE SÓN LES CAUSES? 1.- El factor motivacional ( motivació intrínseca i extrínseca ) 2.- La línia d’actuació conjunta entre família i escola 3.- El tipus de culturamas media en el que estem immersos 4.- La utilització del temps lliure. 5.- La manera de presentar les propostes pot ser poc atractiva o inadient en quant a material, metodologia, actitud iposicionament del mestre. 6.- Pot no estar en consonància amb els CP de l’alumne ni amb la zona de desenvolupament pròxim.

QUIN PES DONEU ALS ASPECTES PERSONALS I ALS CONTEXTUALS ? Crec que si poden existiruns handicaps personals que afectin a l’alumne. Però també hi són present els contextuals ( característiques de la societat actual, entorns desfavoridors...) Penso que intervenint adequadament sobre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dificultats D'Aprenentatge
  • Dificultats d'Aprenentatge
  • AVALUACIO INICIAL 1r ESO
  • Avaluació
  • estrategies d'aprenentatge
  • Comunitats D'Aprenentatge
  • 1 Avaluaci
  • Comunitats D'Aprenentatge

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS