Baseball

Páginas: 4 (771 palabras) Publicado: 15 de junio de 2013
·Per que el baseball?
He agafat el baseball perquè em pareix un esport molt divertit i entretingut, i precisament perque està poc reconegut per aquesta part d’Europa. Per això m’gradaria donarlo aconèixer un poquet més.
·Que es el baseball?
El beisbol, es un deport d’equip que es juga entre dos equips de 9 jugadors cada equip. Es un esport que esta extengut sobretot per América y Àsia,encara que amb Europa conta amb representants com Holanda i Itàlia.
Es juga en un extens camp cobert per césped, amb excepció a la zona anomenada línia del corredor, on los jugadors ofensius corren per aalcancar les bases(ubicades en els vèrtexs del àrea del que s’anomena diamant) i “anotar”, així com el àrea del llançador(on també es un terreny de terra).

El objectiu dels ofensius es colpejaruna pilota amb un bate el més lluny possible per a disposar de més temps per a córrer per el camp de terra (diamant), es busca alcanzar la major quantitat de bases possibles fins a arribar a donar lavolta i arribar a la base d’on s’ha batejat y així anotar una “carrera”, mientras que els jugadors defensius busquen la pilota batejada per a eliminar als jugadors que en eixe moment estén efectuantla carrera, abans de que estos arriben a efectuar la carrera .
·Regles:
-Un partit de baseball es desarrolla en 9 entrades. Cada entrada es compon d’un turn de bateig i un turn de defensa pera cadaequip. El nombre d’entrades varia segons l’edat. Un partit de baseball no pot acabar en empat. Si al acabar l’ultima entrada hi ha un empat , es continuen fent entrades.
- En cada entrada, l’equipdefensiu col·loca els seus 9 jugadors en el camp, un sobre la tabla de pitcheo(pitcher), altre tres “home”(cacher), altre defenent la 1ª base, altre entre primera i segona base (2ª base), altre entre 2ªy 3ª base (shortstop), altre defenent la 3ª base y tres jugant a l’exterior. L’equip atacant, seguint un ordre de bateig, va pasant per el caixó de bateig per a intentar bategar la pilota llanzada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Baseball
  • baseball
  • Baseball
  • baseball
  • Baseball
  • Baseball
  • Baseball
  • Baseball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS