Basket

Páginas: 2 (401 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2012
CARACTERISTIQUES DE L'ESPORTISTA

Esta planificació esta destinada a una jove esportista que practica el voleibol, de 17 anys, que medeix 1,75 i pesa 65 quilos. No ha perdut la forma durantl'estiu perque ha anat practicant el voleibol a la platja, no amb un alt rendiment com en plena temporada, però amb regularitat per tal de no perdre la forma.

MITJANS D'ENTRENAMENT

Els llocs on esrealitzaran els entrenaments seran:
Una pista de voleibol en un poliesportiu tancat.
Una platja.
Una piscina.
Un gimnàs.
La piscina i la platja, l'utilitzarem per a realitzar elsexercicis de preparació física per a preparar la temporada, per tal de no estar durant totes les sessions fent carrera continua i canviar d'espais i rutines, i fer l'entrenament més amé.
El gimnàs l'usaremper a guanyar volum muscular i la pista de volei per a fer desplaçaments, tècnica i anar tenint contacte amb la pilota.
Els materials a utilitzar seran: pilotes de voleibol, peses, mancuernes,barres, esterilles, banyador i gorro de piscina i ropa adient per a practicar volei: malles, samarretes, sabatilles adequades per a la pista i unes genolleres.

OBJECTIU

L'objectiu principal d'aquestaplanificació és preparar a l'esportista durant el mes de setembre per a quan arribe el mes d'octubre, quan comença la commpetició, la temporada, estar en plena forma i millorar les qualitats deresistencia, força i flexibilitat.
Durant el mes de setembre, haurà d'organitzar-se per a entrenar totes les qualitats i així quan arribe la competició, haver aconseguit el seu objectiu, sense captipus de lesió i estar en plena forma i poder afrontar el partit o partits semanals de la competició a nivell de la Comunitat Valenciana, en la categoria de jugadores juvenils, clasificar-se per alcampionat autonòmic i si fos possible aconseguir la clasificació directa per al campionat d'Espanya.
L'organització serà de un mesocicle, (treball durant un mes) , anomenant aquest periode preparatori,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Basket
  • basket
  • el basket
  • basket
  • Basket
  • EL BASKET
  • Basket
  • Basket

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS