biografía

Páginas: 2 (473 palabras) Publicado: 9 de abril de 2013


L'Emma Watson va néixer a Paris, el 15 d'Abril del 1990. És una fanàtica del hockey. És una actriu britànica coneguda per la seva interpretació d'Hermione Granger en la saga de pel·lícules deHarry Potter. Watson va ser escollida amb només nou anys per protagonitzar el paper d'Hermione. La seva personalitat té un tret molt característic, és una noia amb molt de caràcter, i també fidel,ambiciosa i atenta. El seu somni es poder cursar la carrera de Literatura Anglesa.


''No li podria haver fet un petó a en Harry Potter mai de la vida, és com un germà per a mi''

1·El teu llibrepreferit de la saga Harry Potter quin és?
La veritat és que no en tinc cap de preferit. En general, tots m'agraden pel fet de que els llibres de Harry Potter són bastant adictius alhora de llegir.2·Com et descriuries abans i després de la saga Harry Potter? Bé, abans era una nena normal amb els meus hàbits quotidians, la meva vida va donar un gir de 380º quan vaig començar a ser coneguda. Vaigdeixar tardes amb els amics, a canvi de dies tancada a casa estudiant els guions, vaig deixar de ser una nena normal amb una vida normal, a passar a ser una nena famosa i admirada per a molts.

3·Sipoguessis protagonitzar un altre personatge de la saga quin escolliries? Escolliria a en Draco Malfoy, pel fet de que ell protagonitza un paper molt interessant, el de dolent. Sóc una noia amb molt decaràcter per això si hagués d'escollir algun paper escolliria aquest, però de fet no m'ho havia plantejat mai encara..

4·Estàs decepcionada perquè JK Rowlling mai unís a Harry Potter i a Hermione?Uf,bona pregunta... Decepcionada no és l'adjectiu, l'adjectiu més ben dit seria agraïda. No li podria haver fet un petó a en Harry Potter mai de la vida, és com un germà per a mi.

5·Encarasegueixes mantenint contacte amb en Ron (Rupert) i amb en Harry (Daniel)? Intentem quedar quan podem, però actualment no estem tan units com anys enrere. Quan es va acabar la saga cadascú va seguir fent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografias
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografías
  • Biografia
  • Biografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS