Biografia Edgar Allan Poe

Páginas: 4 (862 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2014
Va néixer el 19 de gener de 1809 a Boston, Massachussetts. Poe no va tenir una infància molt agradable. Els seus pares biològics eren actors ambulants, que en aquella època eren considerats quasi comvagabunds. Per aquesta raó, poc després de néixer els seus pares el van enviar a viure amb els seus avis, fins que tenia nou mesos. Quan Edgar tenia dos anys escassos, els seu pare els va abandonar ipocs mesos després la seva mare va morir de tuberculosi.
Llavors va ser quan els Allan van adoptar a Edgar, passant així a dir-se Edgar Allan Poe. A partir d’aquell moment la vida de Poe vacanviara millor. Els pares adoptius de Poe vivien a Richmond, Virginia, i allà va ser on van viure fins al 1815, quan van marxar a Londres. A Londres va ser quan van començar els seus estudis, als set anysd’edat. Des de ben petit va mostrar interès per la lectura i l’escriptura. Després de viure a Londres durant cinc anys, van tornar al seu país d’origen l’any 1820.
Als onze anys va començar a escriurepoesia. El seu mestre de la “RichmondAcademy” fins i tot el va descriure com un poeta nat, que escrivia els seus poemes amb passió, i no com un simple treball per l’escola.
Quan va acabar els seusestudis primaris, es va matricular a la Universitat de Virginia, a Charlottesville. Assistia a les Facultats de Llengües Antigues i Llengües Modernes, i es diu que destacava a les assignatures de llatíi francès. Mentre estava a la estudiant a Virginia sempre va escassejar de diners, ja que el seu padrastre no volia gastar-se’ls en Poe. Així que, després de dos anys a la Universitat, el seupadrastre va negar-se a seguir finançant-li els seus estudis. Llavors Edgar va decidir deixar la seva casa adoptiva, ja que sentia que no volien gastar diners en mantenir-lo. Per aquesta raó, ja que es vaveure sense diners o casa, va decidir enrolar-se a l’exèrcit.
Poc abans d’allistar-se a l’exèrcit, va conèixer a un impressor que va acceptar publicar-li les seves primeres obres: Tamerlán y altres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografia de edgar allan poe
  • EDGAR ALLAN POE
  • Biografia De Edgar Allan Poe
  • Biografía de Edgar Allan Poe
  • biografia de edgar allan poe
  • biografia de Edgar Allan Poe
  • Biografía de Edgar Allan Poe
  • Biografía de edgar allan poe

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS