Biomasa

Páginas: 3 (680 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2014
La Biomassa
Hola os vaig a hablar sobre els cultius i les subvencions de la biomassa,
Hi ha dos tipus de cultius per a fer biomassa, els cultius agrícoles i forestals. Els cultius, tantagrícoles com forestals, es realitzen per a la producció de biomassa per a aplicacions tèrmiques o per a la generació de calor i electricitat. Aquests haurien de tindre o aproximar-se el màxim possible a unasèrie de característiques que s'indiquen a continuació. Els cultius energètics, com qualsevol altre, han de traure partit de la naturalesa però en cap cas obviar les seues lleis. Per tant, seriarecomanable tindre en compte el següent:
Ooo Que s'adapten a les condicions climátices del lloc on s'implanten les plantes que donen les productivitats majors en aquells llocs que reunixen condicionsque els siguen més favorables.
Ooo Que tinguen alts nivells de productivitat en biomassa amb baixos costos de producció: les explotacions que requerixen molta atenció cultural són complicades i caresd'explotar.
Ooo Que siguen rendibles, econòmicament parlant, per a l'agricultor.
Ooo Que no tinguen, en la mesura que es puga, un gran aprovechamient alimentari en paral·lel, amb l'objectiu degarantir el subministrament, sense una pujada de preus que perjudique la llarga tant a l'explotació agrícola en si com a les indústries alimentària i energètica.
Ooo Que tinguen un fàcil maneig i querequerisquen tècniques i maquinàries el més conegudes i comuns entre els agricultors per evitar uns gasts inecesaris.
Ooo Que presente balanç energètic positiu. És a dir que s'extraga d'ells mésenergia de què s'invertix en el cultiu i la seua posada en planta d'energia.
Ooo Que la biomassa produïda s'adeqüe als fins per als que serà utilitzada: com a matèria primera per a pelets, per aproducció tèrmica, per a generació o cogeneració de calor i electricitat.
Ooo Que no contribuïsquen a degradar el medi ambient (per exemple, empobrir el sòl) i permeten la fàcil recuperació de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • biomasa
  • Biomasa
  • Biomasa
  • Biomasa
  • Biomasa
  • BIOMASA
  • Biomasa
  • Biomasa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS