Bob Dylan – With God On Our Side

Páginas: 2 (435 palabras) Publicado: 19 de enero de 2013
Bob Dylan – With God on Our Side
With God on Our Side és una cançó de Robert Allen Zimmerman (Bob Dylan), nascut a Minnesota, EEUU, el 24 de Maig de 1941.
Aquesta cançó va ser gravada el 7 d’agostde 1963 per la discogràfica Columbia records i amb Tom Wilson com a productor. Pertany a l’àlbum The Times They Are A-Changin’ i al gènere folklòric.
Aquesta cançó ens parla de les guerres que hihavien ( en les que apareixia Amèrica), i com els americans ensenyaven a tothom des que naixien que lo que ells feien (els seus actes) eren correctes, ja que tenien a Déu al seu costat, i com que Déusempre feia el correcte i procurava el bé per a tothom, estava tot bé.
Dylan, mitjançant la seva cançó, ens relaciona a Déu amb tot el què passa. Tracta de dir-nos que EEUU estava en tot moment alcostat dels americans, fessin el que fessin, i que estava a favor en tot. És una excusa que utilitzen per justificar els seus actes cruels, ja que com la Bíblia ens diu, Déu no està d’acord amb la guerra,sinó que ell està a favor de la pau i no de matances pel motiu que sigui.
La cinquena estrofa ens diu que finalment van perdonar als alemanys i que Déu estava al seu costat (a favor). En aquestmoment és quan es veu (o almenys jo veig) que tot eren excuses, ja que està clar que Déu no perdonaria mai a ningú que hagués matat a tanta gent en va.
També m’agradaria ressaltar la vuitena estrofa enel moment que diu: “You'll have to decide, Whether Judas Iscariot, Had God on his side” , jo crec que ho relaciona ja que Déu creia en Judes i ell el va traicionar, igual que el poble creia que totel que feien estava aprovat per Déu, però també era una traïció ja que Deu no defensa mai actes com aquells (guerra,...)

A la conclusió que jo he arribat escoltant i analitzant la lletra d’aquestacançó, és que els EEUU utilitzaven tant la religió com Déu com si fossin objectes que utilitzaven per a tapar les seves accions ( com el que van fer als indis). Crec que el que ens intenta dir és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bob Dylan
  • bob dylan
  • Bob Dylan, Vida De Un Poeta
  • Bob dylan bioagrafía
  • On Our Way
  • Darfur, "On Our Watch"
  • On god existence
  • God on trial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS